Akbank Müşteri Hizmetlerine Bağlanamama Sorunu

16 Mayıs

Akbank müşteri hizmetlerine bir türlü ulaşamıyorum. Eski numarama geliyor. Onay kodları Akbank mobil bankacılıkta ödeme yapmam gerekiyor. Eski numarama geldiği için işlem yapamıyorum. Lütfen yardım edin. Yeni numaramı güncelletmek istiyorum. Yeni numaram ise 0501********35

Akbank Logo
16 Mayıs 07:50

Akbank Müşteri Hizmetlerine Bağlanamamak

1 hafta önce

Akbank mobil uygulama şifremi unuttum yenisini almak istiyorum fakat bir türlü müşteri temsilcisine ulaşamadım. Uygulama üzerinden işlem yapamıyorum sürekli en başa geri dönüyor. Kredi kartı kullanmıyorum kredi kartı numaramı istiyor. Müşteri hizmetlerine ulaşmak neren bu kadar zor anlamadım?

Akbank Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Sorunu

3 hafta önce

Defalarca aramama rağmen müşteri hizmetlerine bağlanamadım. Mobil bankacılıktaki işlemleri yaptım son aşamada vermiş olduğunuz şifre girmiyor müşteri hizmetleriyle iletişim kuramıyorum. Müşteri olmak istiyordum ama artık istemiyorum Akbank pişmanlıktır.

Akbank Şifre Yenileme Ve Müşteri Hizmetlerine Bağlanmak

3 hafta önce

Akbank şifre yenileme sorunu banka kartım yok verilmedi. Bankadan kredi çekmiştim onu ödemek için uygulamaya girmem lazım şifreyi unuttum giremiyorum. Yenilemek istiyorum. Şifre göndermiyor bana kart şifresi soruyor müşteri hizmetlerine bağlanmak için 444lü numarayı arıyorum müşteri hizmetlerine bağ...

Akbank Müşteri Hizmetleri İle Görüşmek İmkansız

11 Ağustos

Bankacılık işlemi yapmak veya herhangi bir sorun için Akbank müşteri hizmetlerine bağlanmak imkansız tam 35 dakika boyunca hatta bekledim ve sinirden kapattım. Telefonu böyle bankacılık böyle müşteri hizmetleri olmaz.

Akbank Müşteri Hizmetleri İle Görüşmek İmkansız

Akbank Müşteri Hizmetleri Bağlanamama

09 Ağustos

Akbank müşteri hizmetlerine bağlanmıyor zaten Kart da kart numarası yazmıyor hala Kart numarası olmadan müşteri hizmetleri görüşemezsin diyor. Ben zaten Kart numarası alacağım kartın üzerinde hiçbir şey yazmıyor ne bir giriş yapabildim internete ne de ATM'de işlem yapabildim

0 Yorum

Cevaplandı