Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Akbank ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Esra
Esra 28 Ocak 16:15
Akbank Mobil En Yakın Şubeye Yönlendiriyor

Bugün Akbank mobilden üye olup akbanklı olacaktım. Bilgileri girdim falan müşteri hizmetlerine bağlanma kısmı kaldı neyse basıyorum yoğun yazıyor süreklimi yoğun olur. anlamıyorum. Neyse bağlandı ama bağlantı yok error veriyordu bu sefer beni en yakın şubeye yönlendiriyor. Zaten gidebilsem şubeden alırdın lütfen yardımcı olun olursanız çok sevinirim

Akbank Logo
Akbank28 Ocak 16:16

08 Şubat

Akbank Müşteri Temsilcisine Bağlanamıyorum

Akbank müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Albank mobil şifresi alıyorum ama bilgilerimi hatalı olarak kabul ediyor her seferinde. Müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorum haka ısrarla bana cepşifre gönderiyor. Müşteri temsilcisi ile görüşmem gerekiyor!. Acilen bana geri dönüş yapmanızı bekliyorum.

15 Kasım 2022

Akbank Mobile Giriş Sağlanamıyor

Akbank sitesine, Akbank mobiline açılmıyor. Müşteri hizmetlerine bağlanmak ayrı bir dert. Nasıl bir büyük banka bu acaba. İşlemlerim var yapamıyorum. Mağdur etmek zorunda mısınız. Bilgisayardan denedim sitesine bile giriş yok. Hep mağdur hep mağdur. Sonra bir özür dilerizle geçiştirme

02 Temmuz 2022

Akbank Mobil Bloke Açılmıyor

Mobil bankacılık bloke olmuştur. Sebepsiz yere açamıyorum müşteri hizmetlerine bağlanıyorum bilgiler uygun değil diyor ve şubeye gidin diyor fakat vaktim yok yardımcı olur musunuz. Bunun sebebi başka birine para yollamak mi çok saçma blokenin açılmasını istiyorum

• profile
1 Destekçi
09 Nisan 2022

Akbank Müşteri Hizmetlerine Bağlanmak İstiyorum

Akbank müşteri hizmetlerine bağlanmak istiyorum ama uygun değildir bilgileriniz uygun değildir diye bir mesaj alıyorum. Sim kart bloke mi kaldıramıyorum mobil bankacılığına giriş yapamıyorum. Lütfen bana bu konuda yardımcı olur musunuz. Hiçbir şey yapamıyorum köyde oturuyorum. Ve Akbank. ATM'si bulu...