Akbank ile ilgili
  •   Çözüldü

Akbank Mobil Bankacılık Kullanamıyorum

Sıla
Sıla 03 Mart 22:15

18 yaş altıyım gittiğim staj nedeniyle Akbank'tan maaş kartı çıkardık, fakat 18 yaş altı olduğum için mobil bankacılık kullanamayacağımı söylediler. Ne hesaptan başkasına para gönderebiliyorum ne de hesabıma para yatınca haberim oluyor. Lütfen konuyla ilgili yardımcı olunuz.

Akbank Logo
Akbank03 Mart 22:16

4 gün önce

Akbank Kredi Kartın Kullanıma Kapatılması

Akbank müşterisiyim. Yıllardır bu sorunu yaşıyorum. Neden kartım güvenliğim için kullanıma kapatılıyor. Ben kapatılmasını mı talep ettim kayıp haberimi verdim. Bir alışveriş yapıyorum kullanıma kapatılıyor hem de güvenliğim için kredi kartımın bir an önce kullanıma açılmasını talep ediyorum.

01 Mayıs

Akbank Pos Ücreti Konusunda Sorun Yaşıyorum

Bir pos aldık. Oranlar çok fazla yapmışlar, haberimiz yok. Kafalarına göre pos ücret 720 kesmişler. Muhatap bulamıyorum. Müşteri hizmetleri şubeye şubeye de ulaşamıyorum. Muhatap yok. Erciyes şubesi.

19 Nisan

Akbank Habersiz MKK Ücreti

Hesabımdan 3 kere iznim olmadan MKK ücreti alınmış. Bilgilendirme yapılmadan nasıl ücret kesiliyor anlamış değilim. Tarafıma geri iadesini istiyorum. Hiçbir bankada böyle bir problem yaşamamıştım. Neye göre alındığını bile bilmiyorum. Eğer devam edecekse hesabımı kapatacağım.

15 Nisan

Akbank Mağduru Oldum İlgisizler

Akbank'ın bana 2.yanıltma vakası hiçbir şekilde geri dönüş yapmadılar. Sanki onları koruyormuş gibi rahatlık pes doğrusu şüpheli hesaplar bizi yanıltıyor, dünyadan haberleri yok o kadar rahatlar Akbank'lı olarak çok mağduriyet yaşadım. Tüm kredi kattı ve hesaplarımı kapatacağım 20 yıllık Akbank'lıyı...