Akbank Masraf Mağduriyetini Gider
Akbank maaş müşterisi olduğum halde hafta içi saat 17:00 dan sonra ve hafta sonları başka bir bankaya para gönderirken masraf ücreti olarak para kesmektedir. Bu mağduriyeti yaşattığı için ilgili kişilerin tarafımıza bilgi vermesini ya da mağduriyetimizin giderilmesi için çalışma yapmasını istiyoruz.

Akbank Sürekli Çöküyor ve Bizi Mağdur Ediyor
Birkaç aydır Akbank müşterisiyim. Olmaz olaydım. Her ay düzenli olarak bağlantı problemi yaşıyoruz, sistemleri çöküyor. Paramız güvende mi bilmiyoruz. Daha geçen ay harcamalarımızı mükerrer şekilde yansıtmıştı ekstrelere. Şimdi sabahtan beri giriş yapamıyoruz, acil para göndermem gerekti 3 saattir b...
Akbank Bankacılık İşlemlerinde Mağduriyet Yaşama
Akbank Maaş müşterisiyim. Bu kadar insan mağdur edilmez arefe günün saat dan itibaren para göndermeye ödeme yapmaya çalışıyorum. Mobil uygulamada hiçbir işlem yapamıyorum. Bu kadar kötü bir yönetim olamaz. Gerçekten müşterinizi bu kadar mağdur etmeye ne hakkınız var
Akbank Maaş müşterisi olduğum halde hafta içi saat 17:00 dan sonra ve hafta sonları başka bir bankaya para gönderir. İken masraf ücreti olarak para kesmektedir bu mağduriyeti yaşattığı için ilgili kişilerin tarafımıza bilgi vermesini ya da mağduriyetimizin giderilmesi için çalışma yapmasını istiyoruz