Emekli maaşımı Akbank'tan alıyorum. Akbank ile yaptığımız sözleşme gereği,2 gün önce faizsiz olarak Artı Para hesabından maaş çekimi ücretsiz idi ve ekim 2022 tarihine kadar faiz uygulanmadı. Ancak; ekim 2022 maaşımı 29/09/2022 tarihinde çekip, diğer bankaya gönderdiğimde faiz, fon vergi adı altında 11 TL faiz vs uygulandığını Akbank mobil uygulamasını 02/10/2022 tarihinde incelediğimde gördüm.
Sonuç:1-ilgili faiz. Fon vergi gibi hesabıma yansıtılan ücreti acilen iadesini talep ediyorum. Aksi takdirde, Akbank ile sözleşmemi tek taraflı olarak feshedeceğim.
Sonuç:2-ayrıca maaş promosyonu kapsamında,2 adet otomatik ödeme talimatına 250 TL chip parayı, eylül ayı'nın ilk 10 iş günü içinde kredi kartıma yükleyeceklerdi.
Konu ile ilgili defalarca aradık, güçlükle müşteri temsilcisine ulaşabildik. Talep/hızlı talep! Oluşturduk.
Talebime istinaden tarafıma ulaşan mesajda "8019573039 numaralı başvurunuz için teşekkür ederiz. İlgili kampanyanın tüm koşullarını sağladığınızda, kazanımlarınızı 13.10.2022 tarihinde kartınıza yükleyeceğiz. Mutlu günler dileriz. Mersis:0015001526400497 b016" denilmektedir.
Yukarıdaki mesajda, ilgili koşulları sağladığınızda, kazanımlarınızı 13/10/2022 tarihinde kartınıza yükleyeceğiz, denilmektedir.
Sonuç:3;daha hangi koşulları sağlamamız gerekiyor. İlgili faturalar ağustos 2022 tarihinde, otomatik ödeme talimatı verilmiş olup, Akbank'ın ilgili kredi kartından, ödemeler sorunsuz bir şekilde devam etmektedir.
Sonuç:4;Akbank, çağrı merkezine ulaşmak benim için bir işkenceye dönüşmüş olup, saatlerce bekletiliyorum ve derdimizi anlatıp çözüm bulmakta güçlük çekiyoruz ve mağdur durumdayız. Yukarıda sözü edilen mağduriyet/mağduriyetlerimin en kısa sürede çözülmesini talep ediyorum.
Sonuç:5;BTK yetkililerine buradan sesleniyorum: Akbank'ın çağrı sistemini lütfen takibe alın, müşterilerin uzun süreler çağrıda bekletilmesini önleyin. Emeklilere yapılan bu işkenceyi sonlandırın.
0 Yorum