29.11.2022 tarihinde Akbank kredi kartımla 6 taksit Quick Sigorta (5.710,76₺) yaptırdım. Birkaç hafta sonra işlemi iptal ettirdim. 20.12.2022 tarihte para hesabıma iade edildi. ( 5.147,51₺) Ancak para iade edilmesine rağmen tüm taksitleri yeniden sanki borcum varmış gibi extreme yansıtıp parayı çektiler. 4 defa müşteri temsilcisi aracılığıyla çağrı açtırdım. Sadece bir defa döndüler onda da hata düzelecek diye erken kapama yapıp son 3 taksiti yine ekstreye yansıttılar. Resmen dalga geçer gibi aylardır uğraştırıyorlar. Müşteri temsilcileri genel merkeze çağrı açıyor. Genel merkez müşteri temsilcisi ile görüş diye alay ediyor. Bunlar resmen modern eşkıya. O kadar kazandıkları yetmiyor tefeci gibi benim parama çöküyorlar. Fark etmesek yavaş yavaş soygunculuk yapıyorlar. Bunun adı resmen hırsızlık. Hem hırsızlık hem de haydutluk yetmiyormuş gibi haksız yere bir de faiz bindirdiler. Paramın (5.147,51₺) ve tarafıma yansıtılan tüm faizlerin yeniden hesabıma aktarılmasını istiyorum. Bu kan emici haydutların elinden kurtulmak istiyorum. Ne zaman arasam dalga geçer gibi başka yere yönlendiriyorlar. Ortada çözüm üretin yok. Aylardır süründürüyorlar. Gereğinin yapılmasını istiyorum.
0 Yorum