Akbank Kredi Tahsis Ücreti

03 Haziran

Akbank'tan 48 ay vade ile Taşıt kredisi kullandım. 8 ay sonunda borcumun tamamını kapattım. Kredi kullanırken tarafımdan kesilen kredi tahsis ücretinin geri iadesini alamadım. Bu konuyla ilgili gerekli yerlere şikayetimi iletebilirseniz memnun olurum.

Akbank Logo
03 Haziran 17:26

Akbank Faizsiz Krediyi Vermiyor

3 hafta önce

Akbank'ın yeni müşterilerine özel altı ay vadeli 15 bin TL Nakit avansından yararlanmak için müşterisi oldum. Fakat benim nakit avans limitimi 0 TL olarak gösteriliyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda yarın arayın. Haftaya arayın. Bakalım deyip oyalıyorlar. Krediyi vermemek için resmen oyalıyorlar

Akbank Limit Vade Aşımı

21 Ağustos

80000 limitli ticari kredim var kullanmak istediğimde limit vade aşımı diyor daha önce kullanıyordum şimdi olmuyor 1 aylık vade yapıyorum limitini düşürüyorum yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Böyle bir sorunla ilk defa karşılaştım. Teşekkür ederim.

Akbank Yeni Müşterilere Özel Nakit Avansı Kullandırmıyor.

31 Temmuz

Yeni müşterilere özel sıfır faizli 15 bin nakit avans 6 ay vade için Akbank'lı oldum. Devlet memuruyum maaşla ilgili ödemeyle ilgili bir sıkıntım olmamasına rağmen beni akbanklı yapıp kredi kullandırmadılar. Olumsuz yanıt aldım madem kredi kullandırmayacaktınız neden Akbanklı yaptınız?

1 Yorum

Melih

Ramazan bey bende kredi ile almak istiyorum ama Akbank müşterisi değilim sizce bana da verirler mi

Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 18 sa 29 dk