Akbank Kredi Kartı Üyelik Ücreti

Merhaba, Otomatik mail atarak bu üyelik ücretinin alınacağını söylediniz. Dilerseniz buradan da aynı bilgiyi gönderin, insanlara cevap veriyormuş gibi davranıp otomatik oyalamaları bırakın, kartımla ne harcama yaptıysam harcadığımı ödedim, üyelik ücretini iptal edin kartı da kapatın, 15 yıllık müşterinizle böyle olabilen bir banka olduğunuz için de kendinizle gurur duyun.
Akbank Üyelik Ücreti Kesintisi! Akbank **6180 ile biten Axess kredi kartımdan 11/03/2023 tarihinde ekstreme yansıyan 427.50 TL lik yıllık üyelik ücreti adı altında kartımdan para kesilmiştir. Tüketici kanunu 28 Mayıs 2014 31. Madde 3 fıkra kart çıkaran kuruluşlar tüketicilere yıllık üyelik aidatı ve benzeri isim altında ücret tahsil etmedikleri bir kredi kartı türü sunmak zorundadır. 4822 sayılı Kanun ile değişik 4077 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanunun sözleşmesindeki haksız şartlar başlıklı 6. Maddesi gereğince bankanızın almakta olduğu üyelik ücreti herhangi bir hizmet karşılığı olmadığından, söz konusu sözleşme şartı önceden hazırlanmış özellikle standart sözleşmede yer alması nedeniyle içeriğine etki edilmeyip müzakere edilmediğinden haksız şarttır. 13. Hukuk dairesince verilen 2011/4736 esas 2011/11579 sayılı son karara göre söz konusu yıllık kart aidatının bk. 125. Madde HGK 2010/1-93-88 sayılı karar uyarınca geriye dönük kesilen kart aidatlarının da iadesinin olacağına dair de kesin hükmü bulunmaktadır."kesilen yıllık kart aidatı üreticinin tarafıma iadesi hususunda gereğinin bir an önce yapılmasını talep ediyorum. Aksi takdirde Bankalar Birliği ve Tüketici Hakem Heyeti ® ® ® gibi ilgili yerlere şikayet edeceğimi bildirir bu durumun ivedilikle kurum tarafından çözüme kavuşturulmasını talep ederim.