Akbank ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
Emre 05 Eylül 2022 13:35
Akbank Kredi Kartı Teslimatı

Akbank kredi kartımı şüpheli işlem yüzünden iptal edip tekrar yeni kart istedim 03.08.2022 tarihinde kartım dağıtıma çıktı lakin hiçbir şekilde kart dağıtıma çıkmadı Kuryenet ® web sitesinde dağıtıma çıktı teslim edilemedi sürekli aynı şey tekrarladı. Bugün 1 ay 3 gündür kart ortada yok. Kuryenet ile iletişime geçip bu olayı çözmek yerine her aradığımda evet şikayet talebi oluşturduk 2 iş günü içinde geri dönüş yapılacak vs denilip oluşturduğum şikayet talepleri hiçbir şekilde çözüme ulaşmamıştır, kredi kartım teslim edilemediğinden kartımı cep bankacılıkta alışveriş ve EFT işlemlerinde kullanamadım çok aşırı mağdur edildim Kuryenet firmasına hiçbir şekilde ulaşamadım 2 3 defa mail attım müşteri temsilcisi ile hiçbir şekilde iletişime geçilemiyor (444 93 93).

Van bölgesinde hiçbir acentesi yok (internet üzerinden bulamadım) en yakın zamanda kredi kartı taksitimi ödeyip kredi kartımı kapatacağım ve asla ama asla bir daha Akbank kart kullanmayacağım. Kredi kartını ya da krediyi 1 gün geciktirdiğinde hemen faiz uygulanır ama müşterinin sorununu 2 iş günü deyip aradan günler geçer çözemezsin gerçekten çok garip.

Aşağıda belirttiğim Akbank şikayetlerim hiçbir şekilde çözüm sunmadılar ve daha önceki şikayet taleplerim yanlışlıkla silinmiş onu paylaşamıyorum ve Kuryenet sitesindeki kartın güncellemesi.

09 Kasım 2022 20:38
Ek
Ek

Akbank hiçbir şekilde müşterisinin arkasında durmamaktadır,25.07.2022 tarihinde başıma dolandırıcılık olayı geldi, dolandırıcılık yapan hesaba bloke konulabilmesi için derhal karşı banka ile iletişime geçtim bana Akbank'ın acil olarak kendilerine ulaştığı takdirde bunun mümkün olabileceğini beyan ettiler ve bende hemen müşterisi olduğum Akbank'ı arayıp durumu anlattım Ve ertesi gün harcama itiraz formu yazışmalar telefon görüntüleri vs gönderdim fakat Akbank 1 ay sonra beni alakasız bir yere yönlendirdiler Aegon sigortaya, konunun onlarla alakası olmadığını belirttim tekrardan itiraz formunu gönderdim 1 ay daha bekledim ve bana bütün suçun bende olduğunu bankanın herhangi bir hatası olmadığını belirten bir mail geldi bende hangi işlemlerin yapıldığını öğrenmek istedim ve bunu söyleyemediklerini belirttiler buna istinaden bir şikayet kaydı daha oluşturdum ve yapılan işlemleri öğrenmek için ve o şikayet talebimde mükerrer olarak havada kalmış, müşteri temsilcisinin bana cevabı şu oldu bu dolandırıcılık olayından dolayı kredi kartımı iptal ettim ve yeni kart istedim fakat Akbank Kuryenet adlı firmaya kartı vermiş ve Kuryenet hiçbir şekilde kartı teslim etmedi iletişime asla geçemedim bu kartın aciliyeti olduğunu belirttiğim için şikayet talebi oluşturdum ve bana birden fazla şikayet talebi oluşturduğum için talebin mükerrer kaldığı yönünde cevap verdiler en son şikayet numaramı ve kuryenin ne kadar süredir kredi kartımı teslim etmediğinin ekran resimlerini paylaşacağım Bu sebepten edindiğim tecrübe Akbank en ufak mağduriyetinizde asla arkanızda durmuyor ve sorununuzu çözmüyor.

Akbank Logo
Akbank05 Eylül 2022 13:38
Emre
Emre05 Eylül 2022 19:01

Kesinlikle samimi yaklaşım değildir benimle iletişim kuracağınıza 1 ay 5 gündür kredi kartımı ulaştırmayan Kuryenet firmasına ulaşıp ihtar çekip benim sorunumu çözmeyi düşünürmüsünüz

28 Ocak

Akbank Şüpheli İşlem Ve Yeni Kredi Kartı Vermemeleri

19.01.2023 tarihinde Akbank kredi kartımdan şüpheli iki işlem yapılmış itiraz dilekçemi mailinize yolladım ve haklı olarak ücret iademi talep ettim. Ancak ne ücretim iade edildi ne de yeni kredi kartım bana ulaşmadı. Kuryenet denilen firmaya kartım verilmiş ancak Kuryenet firması evde olmama rağmen ...

01 Eylül 2022

Akbank A. Ş - Kurye-net

04.08.2022 tarihinde şüpheli işlemler gördüğüm kredi kartımın değiştirilmesi için başvuru yaptım. Kredi kartım o an iptal edildi. 3- 7 iş günü içerisinde teslim edilir dediler. Kuryenet firmasına verilen kredi kartım evi bulamadığı için kartımı iptal etmiş. Tekrar başvuru yaptık ( 1 hafta sonra ) k...