Akbank Kredi Kartı Limit Arttırımı
2.759görüntüleme

Arıyorsunuz ama boş. Neden limit arttırımını red ettiğinizi açıklamıyorsunuz. Bir sebeple ya da tekliftede gelmiyorsunuz. Her yere şikayet yazacağım.
3 yıldır Akbank ile maaş müşterisiyim. Kredi kartı olarak Free kullanıyorum. Hisse senedi alım satımını da bu banka üzeri ile yapıyorum ki o kadar kötü bir internet bankacılığı var anlık göremiyorsun. Banka bana şimdiye kadar sormadan onay vermeden kredi kartımın limitini hep arttırdı. Bu hafta eşya alacağımdan ötürü limit arttırımını uygulama içerisinde talep ettim ve red verildi. Arttırmak istediğim limit 10000 lira ve şu an güncel limitim ise 5000 lira. Bana sormadan sürekli kendiler limitimi arttırarak 5000 liraya çıkardılar. Fakat ilk defa kendim talep etmeme rağmen red verildi. Biz bu şirketlerin kölesimiyiz arkadaş? Onlar isteyince artıyor biz isteyince red veriliyor. Ayrıca sorunsuz 2 kredi bitirdim ve düzenli kredi kartımı da ödüyorum. Neden olduğu ile ilgili bilgi de vermiyorlar ve anlamsız yere beni şubeye çağırıyorlar. Akbank beni sürekli mağdur etmektedir.