Akbank ile ilgili
  •   Çözüldü

Akbank Kredi İçin M031 Sorunu

Atakan
Atakan 21 Aralık 2022 14:11

Akbank direkt kredim onaylandı lakin kullanamıyorum. İlerlediğimde en son müşteri bilgilerinde eksiklik var diyor güncelleme yaptık. Müşteri hizmetlerinden ama gene aynı hatayı veriyor. Müşteri hizmetleri hiçbir sıkıntı yok her şey güncel eksik bilgi yok diyor ama neden hata veriyor. Saçmalık değil mi en kısa zamanda düzeltilmesini tarafıma SMS gelmesini istiyorum yoksa bütün ilişkimi keseceğim bankanızdan. Bu hatayı veriyor. Vsavktcn: eksik bilgi:iş yeri adı eksik m031'den güncelle.

Akbank Logo
Akbank21 Aralık 2022 14:12
Atakan
Atakan21 Aralık 2022 14:17

Şubeye de gittim müşteri hizmetlerini de aradım lütfen bir sonuç bildirin. Sıkıldım bu saçma süreçten.

2 hafta önce

Akbank Taksitli Nakit Avans

Taksitli nakit avanstan faydalanmak istedim. Fakat önerilen tutarı onaylamama rağmen geçersiz provizyon hatası alıyorum. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde sistemsel sorun var denildi. Gün içinde bende defalarca denememe rağmen hala aynı şekilde hata alıyorum.

2 hafta önce

Akbank'tan Kredi Onayı Alamıyorum

Akbank onaylanan kredimi Akbank mobil, şube ve müşteri hizmetlerinden çekemiyorum. Günlerce mobil Akbank'tan denesem de sistemde hata var denmekte. Aynı şekilde şubede aynı ibareyi kullanmakta. Akbank mobilde de onayın son maddesine geliyorum işleminiz şu an gerçekleştiremiyorum demekte

29 Nisan

Akbank Kredi Kartı Başvurusunda Hatalı Mail Girişi Yapılmış

Akbank'tan kredi kartı başvurusu yaptım müşteri hizmetleri ile görüşerek, harf harf kodlamama rağmen temsilci olacak şahsiyet rastgele doldurmuş geçmiş. Onay kodu gelecekmiş sözde, mail yanlış olduğu için kod maile gelmiyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum, mobil onay istiyor yahu ben Akbank'tan ilk d...

26 Nisan

Akbank MKK Sicil Onayı Sorunu

Akbank'tan açtığım Yatırım hesabım için üç haftadır MKK sicil onayı bekliyorum. Müşteri hizmetleri birbirine yönlendiriyor. Sonuç alamıyorum, mobil şubeden tarif ettikleri yerde bahsettiği sekme yok, üç hafta gibi bir sürece bir MKK sicil onayı nasıl verilmez?

11 Nisan

Akbank Mobil Uygulama Sözleşmesi Hakkında

Merhaba, mobil canlı görülme üzerinden Akbanklı oldum. Hesap açıldı tarafıma geldi, ama mobil uygulamayı hala kullanamıyorum. Çünkü, sözleşme onayı hala yapılmamış uyarısı geliyor ve hiçbir işlem yapamıyorum. Bu hesabı maaş için kullanacağım ve hala kullanamıyorum. Müşteri hizmetleri ve Akbank deste...

Akbank Mobil Uygulama Sözleşmesi Hakkında