Akbank Kredi Hesabımdan İzinsiz 2549,90 TL Para Çekilmesi

31 Mayıs

30.05.2023'te Akbank kredi kartımdan Google ® ads5909201405 CC google.com ® irl kredi kartımdan 2500 TL iznim olmadan çekilmiştir. Ve yine aynı gün wonder. Legal. Belge 33769839285 fra denen kurum ya da kişiler hesabımdan 49.90 TL iznim olmadan çekilmiş. Bir an önce iadesinin yapılmasını istiyorum. Aksi halde yasal sürece başvuracağım. Bu tarz hesaplarla alakam bile yokken kart bilgilerim nasıl ellerine geçiyor ve Akbank buna nasıl izin veriyor. Anlamış değilim ki iki yıl önce de tiktok ®live diye bir hesap bu sefer Bankkart'ımdan çekiyordu 20 TL 10 TL 0,90kr gibi meblağ küçüktü toplam 200-300 civarı bir şey olmuştu.

Çekilen para çok sonra fark etmiştim diye aramıştım ama çıkan temsilci bayanın saçma önerisi bana tiktoklive şirketini bulun oraya şikayet edin. Biz bir şey yapamayız demişti. Ben hayatım boyunca TikTok hesabı hiç kurmadım telefonumda dahi indirmedim. Hemen kartımı iptal edip yenisini gönderdi. Akbank ama iadesini yapmadığı gibi bir açıklama da yapmadı ama bu sefer iadesi yapılmadığı zaman gerçekten hukuki süreç başlatılacağım bir an önce çözülmesini talep ediyorum. Akbank gibi bir banka böyle güvenlik açıklarına izin vermemeli.

Akbank Kredi Hesabımdan İzinsiz 2549,90 TL Para Çekilmesi
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 19 sa 2 dk
Akbank Logo
31 Mayıs 01:40

Akbank Kredi Kartımdan Bilgim Dışında Ödeme Alınmış

3 hafta önce

29.07.2023 ve 29.08.2023 tarihinde Akbank kredi kartımdan Google Tinder adı altında 164.99 TL para çekilmiş Hesap hareketlerini kontrol ettiğim esnada fark ettim ki temmuz ayı ve ağustos aylarında olmak üzere 2 defa çekilmiş. Kesinlikle bu işlemi ben yapmadım mobil ödemelerimi her zaman Turkcell Ap...

Akbank Kredi Kartımdan Bilgim Dışında Ödeme Alınmış

Akbank Bilgim Dışında YDS Google'dan Hesabımdan Para Çekildi

17 Temmuz

Akbank hesabımdan YDS Google Ads adında hesaptan ayrı ayrı 48 TL ve 480 TL tutarında bilgim dahilinde olmadan para çekilmiştir. Paramın iadesini istiyorum. Yoksa gerekli hukuki işlemleri başlatacağım ve gerekli şikayetlerde bulunacağım. Teşekkür ederim.

Akbank Bilgim Dışında YDS Google'dan Hesabımdan Para Çekildi

Akbank YDS Google İzinsiz Para Çekme

07 Haziran

6 Haziran 2023 tarihinde telefonumda bulunan Akbank mobil bankacılık uygulaması üzerinden YDS Google'a bilgim olmadan ödeme yapılmıştır. Paramın en kısa zamanda bana iadesini istiyorum. Aksi takdirde hukuki süreçlere başvuracağımı bildirmek istiyorum. Akbank bankacılık.

0 Yorum

Cevaplandı