Akbank Kart Elime Ulaşmadı

Birnaz
22 Mart 2023 19:30

Akbank hesap kartı için başvuruda bulundum kartım kuryeye verildi ama iki hafta olacak bana hala ulaşmadı belirtilen teslimat zaman da geçti ve uygulamaya önceden giriş yapıyordum şimdi yapamıyorum ve müşteri temsilcisine de ulaşamıyorum bana ulaşılmasını istiyorum

06 Nisan 2023 13:54

Akbank artık kartımı geri ver bankadan almak isteseydim bankaya gelirdim lakin ben online başvuruda bulundum online başvuruda kartları teslim etmeme sebebiniz nedir? Kuryenet diye sorumsuz bir kurye ile anlaşmalı çalışıyorsunuz ama ne kurye ne kart ortada yok muhatap yok Akbank da da muhatap yok bana ulaşılmasını istiyorum

Ek
27 Mart 2023 12:12

Akbank resmen insanlarla dalga geçiyorlar muhatap bile bulamıyoruz kartım belirttikleri sürede gelmedi bu kartınız dağıtıma çıkarıldı kuryeyle diye mail atıyorlar ama sonra yine gelen giden yok ne kuryeymiş yurt dışından sipariş versem şimdiye gelmişti

27 Mart 2023 11:51

Kartım hala gelmedi resmen dalga geçiyorlar muhatap bile bulamıyoruz yazık boş yere bu markayı seçmişim

profile profile
22 Mart 2023 19:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Birnaz
24 Mart 2023 00:38

Teşekkürler

Alp

Benimkinde 6. Gün, kart henüz ortada yok, haritaya göre kuryeye yoldaş oldu, Ankara'da gezmediği semt kalmadı, https://www.sikayetvar.com/akbank/akbank-kredi-karti-teslimati-73

Alp

Yalnız değilsiniz, benimkide 1 aya dönüyor,