1 yıldır Akbank ile çalışıyorum 3 kredi kartı birden kullanıyorum bütün faturaları mı kiralarımı Akbank'tan yatıyorum ama nedense kart ücreti alınıyor müşteri temsilcide yardım cı olmuyor. 189 TL az paramı bir de pandemi döneminde yapmayın. Bari eğer o alınan kart aidatı ücreti tarafıma tekrar yatırılmazsa bundan sonra maaş müşterisi olduğum Garanti Bankası ile çalışacağım. Yatrdğım hiçbir fatura için ek ücret bile almazken ben sizin bankanızla çalışıyorum. Böyle giderse kapatacağım bütün kartlarımı eşimin kartını kapattırdım bile tarafıma dönüş yapılmasını bekliyorum. İyi günler dilerim
Gelişme :
24.11.2020 tarihinde 1941 ile biten Axess kartımdan 189 TL üyelik ücreti alındı 1 yıldır Akbank ile çalışıyorum 3 kredi kartı birden kullanıyorum bütün faturaları mı kiralarımı Akbank'tan yatıyorum ama nedense kart ücreti alınıyor müşteri temsilcide yardım cı olmuyor 189 TL az paramı bir de pandemi döneminde yapmayın bari eğer o alınan kart aidatı ücreti tarafıma tekrar yatırılmazsa bundan sonra maaş müşterisi olduğum Garanti Bankası ile çalışacağım yatrdğım hiçbir fatura için ek ücret bile almazken ben sizin bankanızla çalışıyorum böyle giderse kapatacağım bütün kartlarımı eşimin kartını kapattırdım bile tarafıma dönüş yapılmasını bekliyorum iyi günler dilerim
- - Görüntüleme
- 0Destekçi