Akbank Harcama İtirazı İletilmedi

Sürekli aynı cevabı alıyorum 3 iş günü içinde firmaya iletilecek dediniz hâlâ iletilmedi dikkate alınmıyor anlaşılan eğer bu şekilde süreci uzatmaya yönelik aksiyon alınmaz ise şikayetimi farklı ve üst mercilere taşıyacağım.

Hem harcama İtirazımda hem de burada belirttiğim gibi alışveriş yaptığım internet sitesine veya iletişim numaralarına ulaşamıyorum itirazımı iletmemek için çaba sarf ediyorsunuz benden saçma sapan belgeler istiyorsunuz zaten alışveriş yaptığıma dair belgeler elinizde bulunuyor. Şikayetimi ödeme yönteminde adı geçen firmalara bile iletmiyorsunuz. Sizi BDDK'ya şikayet ettim eğer bu konuyu dikkate almamak için uğraşmaya devam ederseniz daha üst mercilere ileteceğim dolandırıcılara imkan sağladığınız için hakkınız da inceleme talep edeceğim bilginize.

Lütfen itirazımı iletir misiniz artık mağdur olduğumu kaç defa söylemem gerekiyor neden dikkate almıyorsunuz?

2 ay oldu Akbank hâlâ harcama itirazımı firmaya iletmemiş sizi kesinlikle CİMER'e şikayet edeceğim.
Akbank kartım ile internet üzerinden yaptığım alışverişlerde ürünlerim hiçbir şekilde tarafıma ulaşmadı itirazımı Akbank'a ilettim fakat hâlâ itirazımı göndermediler gereğinin yapılmasını talep ediyorum mağdur edildim lütfen konu ile ilgili aksiyon alınsın.
Akbank kartım ile internet üzerinden yaptığım alışverişlerde ürünlerim hiçbir şekilde tarafıma ulaşmadı itirazımı Akbank'a ilettim internet sitesine ulaşamadığımı herhangi bir iletişim numarasına ulaşamadığımı belirttim. Yaptığım alışverişlerde adı geçen ödeme firmalarını belirttim ürünleri belirttim tarafıma ulaşması gereken tarihi belirttim ve şikayetimi Akbank'a ilettim ama hâlâ benden alışveriş yaptığım siteyi yaptığıma dair belgeler istiyorlar zaten hepsi sisteminizde mevcut sizinle aynı bilgilere sahibim. Akbank dolandırıcılara finansman sağlıyor itirazımı dikkate alın ve adı geçen firmalara iletin aksiyon alınsın mağdur edildim lütfen yardımcı olun aksi takdirde şikayetimi üst mercilere taşıyacağım.