Akbank Chip Para Tanımlamadı

Akbank mobil ile vadesiz hesap açmak istedim kimlik bilgilerimi doğruladım görüntülü görüşmeyi gerçekleştirdim ve bana 6 haneli geçici şifre geleceğini söylediler fakat herhangi bir şifre gönderilmedi şifre yenileyemiyorum müşteri temsilcisine bağlanamıyorum değişik bir durum oldu yani
Akbank güncel mevduat faiz oranı %27.50 yazıyor ancak mobil bankacılıktan vadeli mevduat oranlarını gördüğümde düşük oranlar karşıma çıkıyor bu faiz oranını göremiyorum. Sadece neden güncel oranı göremiyorum. Vadeli hesap açmak istiyorum bu oranda vade oranı %27.50 den yararlanmak istiyorum bankanız...
Akbank a 32 gün vadeli hesap açtım (%26,5 faiz oranı) 1'nci ay vade bitişi bu oranda Oldu. 2'nci ay vade oranı %3 olarak mobil bankacılıkta görünüyor. (Bu çok komik) Şube de açılışı yaparken taahhüt edilenden çok uzak bir işleyiş bu. Umarım böyle saçma bir şey yapmamışsınızdır!
Akbank mobil üzerinden vadesiz hesap açmak istedim. Ancak adımları uygulamama rağmen sonunda mobil uygulama üzerinden yardımcı olamıyoruz diyerek şubeye yönlendiriyor. Ben belli bir davet kodu kullanarak mobil uygulama üzerinden hesap açmak istiyorum
Akbank mobil üzerinden vadesiz hesap açmak istedim. Ancak adımları uygulamama rağmen sonunda mobil uygulama üzerinden yardımcı olamıyoruz diyerek şubeye yönlendiriyor ve onca çaba boşuna gidiyor. Akbank'lı olup yatırımlarımı orada yapmak istiyorum lütfen yardımcı olun.
Akbank mobil üzerinden vadesiz hesap açmak istedim. Ancak adımları uygulamama rağmen sonunda mobil uygulama üzerinden yardımcı olamıyoruz diyerek şubeye yönlendiriyor. 27.01.2023 tarihinde Büyükçekmece şubeye giderek eksikleri tamamlayıp internet bankacılığı şifresini aldım ve hesap açtım ancak 5000 TL Chip Para kampanyası internet bankacılığında çıkmadı. Kampanyanın tarafıma tanımlanmasını rica ederim.