Akbank ile ilgili
  •   Çözüldü

Akbank Başka Bir Hesaptan IBAN İle Gelen Param Banka Havuzuna Düşmüş

Ayşegül
Ayşegül 23 Mart 14:29

Bana ait olmayan bir bankadan Papara ® hesabıma para gönderildi ama para ne Papara'ya ne de Akbank hesabına geçti yardımcı olursanız severim paranın nerede olduğu belli değil param ®da ortada yok havuzda mi kaldı acaba... Bununla ilgili bana bilgi verir misiniz

Akbank Logo
Akbank23 Mart 14:30

12 Mart

Akbank ATM Paramı Yuttu

Akbank ATM'si üzerinden Papara kartıma yatırmış olduğum para Akbank yüzünden hesabıma geçmemiştir binlerce insan daha şikayetçi 30 gündür bekliyoruz ve hala bilgilendirme dahi yok anlayamıyorum.

02 Şubat

Akbank ATM Si Para Gönderimi

Akbank ATM sinden Papara hesabına para aktarımı yaparken yatıran kişi gönderilen kişinin değil kendi t. C. Sini girmiş bu nedenle para nereye gitti bilmiyoruz veya gitti mi? Yardımcı olun lütfen Papara'ya başvuru yaptığımızda saçma bilgiler soruyor.

10 Kasım 2022

Akbank ATM Para Hesaba Yatmadı

Akbank ATM'sinden Papara kartıma 550 lira yükledim 3 gün oldu hala para Papara Black kartıma yatırılmadı. Papara müşteri hizmetlerinde telefonu açan yok maile cevap veren yok şimdi burayada cevap olarak yazacaklar size bilgilendirilme yapılmıştır diye yalan alakası yok ilgilenen yok para peşine düşm...

Akbank ATM Para Hesaba Yatmadı
  • profile
1 Destekçi
09 Kasım 2022

Akbank ATM'den Papara Kartıma Para Gönderdim Gelmedi

06.11.2022 saat 15.18de Akbank ATM'sinden Papara kartıma 200 TL para yatırdım dekont verdi işlem başarıyla tamamlandı fakat Papara hesabıma baktığımda param gelmemişti buradan yetkilileri sesleniyorum lütfen param iade edin Akbank müşterisini aradım şu an bilgilerinize ulaşamıyorum dedi

Akbank ATM'den Papara Kartıma Para Gönderdim Gelmedi
  • profile