Akbank Artı Para Hesabım

Ne zaman peki 31 Ocak kampanya son ve biterse faydalanmayacam o kadar uğraşım boşuna mi gidecek ilgilenmezseniz gerçekten gerekli mevkilere başvuracağım
Akbank'tan EFT yaptım tam 3 gün oldu ne iade oluyor ne de karşı tarafa gidiyor hayatımda böyle bir banka görmedim! En kısa zamanda tamamen çıkacağım bir EFT bu kadar zor olmamalı böyle bir mağduriyet yaşamadım paramı ya verin ya da EFT yapın yazıklar olsun.
Başka bankaya yapmış olduğum 2 500 TL'lik EFT ücretinden tamı tamına 38 TL kesmiş resmen nedir arkadaş hemen iptal edeceğim Akbank'ı diğer bankalar 3 4 TL keserken şok bir durum gerçekten yazık bu paralar kolay kazanılmıyor.
Akbank mobil internet bankacılığından EFT yaptım. Hesaptan çıktı gözüküyor dekontta mevcut ama karşı tarafa ulaşamadı. Alıcı kısmında hazine yazıyor. Müşteri temsilcisiyle görüşüyorum hesaptan çıktı diyor. Diğer bankayla görüşün diyor. Diğer bankaya ulaşmadı çünkü alıcı kısmında hazine yazıyor. Lütf...
Akbank USD hesabıma havale gelmedi yurt dışından dolar hesabıma dolar havalesi gerçekti 5 gün oldu ama hesabıma hiçbir şekilde para geçmedi. Yurt dışı bankadan çıktı ama bizim hesapta ne yazık ki bir türlü para gelmedi. Bu nedir? Bir de girilen tutar aynı değil diyor yaw dekont var para yok ortada.
Akbank döviz hesabıma gelen paradan uftm ücreti adına yüklü miktar para kesintisi oldu. Senelerdir kullandım banka tüm hesaplarımı kapatacağım. Böyle ...
Bir haftadır uğraşıyorum Akbank hesap aç kampanyası 5000 CIP para ödülü bütün aşamaları geçtim sadece Artı Para hesabım açmıyorlar. Şubeye gittim aradım ama belge eksik diyorlar hayır belgelerim yeterli böyle büyük bankadan hiç beklemezdim. Yazık ve kampanya 31 Ocak son oyalıyorlar resmen