Akbank Aktivasyon İptal Edilmiştir Uyarısı

01 Eylül 2022

Uygulamaya her girdiğimde aktivasyon iptal edilmiştir diyor telefon numarama cep şifre geliyor. Akbank mobil şifrem var üstelik her girişte aynısı oluyor. Bunun acilen çözülmesini istiyorum. Çok can sıkıcı gerçekten. Bir an önce çözülmesini istiyorum.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Akbank Logo
01 Eylül 2022 14:06

Depremzedeyim Ve Akbank'tan Yardım Bekliyorum

27 Ağustos

Ben depremzedeyim. Depremden bu yana orta hasarlı olduğundan dolayı kendi evimde oturamıyorum. Akbank müşterisi olarak katılmış olduğum kampanyadan kampanya şartlarını sağlamadım diye çıkarılmışım. Şimdi de para iadesi kesiliyor. Ben kartımı iptal etmedim. Fatura talimatımı da iptal etmedim. Aylık 2...

Akbank Cep Şube Hatası

04 Ağustos

Akbank kredi kartı gönderdi, fakat internet bankacılığına giriş va yapılmıyor. Gönderilen kredi kartından bir şey çekildimi göremiyorum yapa iptal etmek için arıyorum numaranız kayıtlı değil diyor atıyor. İnternet bankacılığı deniyorum numaramı iptal ediyor

Akbank Aktivasyonunuz İptal Edilmiştir Hatası

30 Mart

Akbank mobile her girdiğimde "aktivasyonunuz iptal edilmiştir" diye bir hata alıyorum. Sonradan tekrar T.C. ve şifre ile girip SMS kodu alarak giriş yapıyorum. Ve bu da işimi çok zorlaştırıyor, zamanımı alıyor. Bu sorunun çözülmesini istiyorum.

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.