02 Mayıs 2013

Akbank Kredi Kartı ve Banka Kartı!

Bugün banka kartımı ekstrasına bakınca kmh hesabı için yaklaşık 25 tl kesildiğini gördüm bu konuların daha önceden bilgi verilmesi gerekmiyor mu ? Bana herhangi bi bilgi verilmedi ben müşteri hizmetlerinizle görüştüğüm zaman bilgi verilmiş olması gerekiyor dedi hayır bana verilmedi 1 . şikayetin bu ve para iadesi istiyorum.

90 tl kesilmiş posta ücreti için bu konuyla da ilgili daha önceden onayımı almanız gerekiyordu alınmadı zaten bana ekstre ödememi yaptıktan 3 hafta sonra gel çok saçma yani internet çağında yaşıyoruz kredi kartı kullanıyorsam bankamatikten de borcumu görebilirim yani.

Marziye 28 Okunma

Cevaplar

  • Marziye 28 Mayıs 2013

    GERİ DÖNÜŞ YAPMIYORSUNUZ Kİİ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEN SİZİN İLGİLİ BİRİMİ Bİ ULAŞMAYI BAŞARSAM İLETECEM ŞİKAYETLERİ Mİ AMA NE MÜMKÜN DEVLET DAİRESİ SANKİ KİMSE İLGİLENMİYOR YOK BİZİM BİRİMİZ DEİL DİYİP ONSAN ONA AKTARILIYORUZ BİR SAAT

  • Akbank Temsilcisi28 Mayıs 2013

    Değerli Müşterimizin iletmiş olduğu bildirim Bankamızca değerlendirilmiş ve müşterimize .01/05/2013 tarihinde e-postayolu ile bilgi verilmiştir. Değerli Müşterilerimiz Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi www.akbank.com internet sitemizde yer alan ‘’Bize Ulaşın’’ linkinden de iletebilirsiniz. Saygılarımızla AKBANK T.A.Ş Müşteri Şikayet Yönetimi

  • Marziye 28 Mayıs 2013

    geri dönüş olmuyor işte mümkün sen şimdi yapın ve geçen ay ki ekstramı gönderin ..... otomotik olarak bu cevabı veriyorsunuz her seferinde

  • Akbank Temsilcisi28 Mayıs 2013

    Değerli Müşterimizin iletmiş olduğu bildirim Bankamızca değerlendirilmiş ve müşterimize .01/05/2013 tarihinde e-postayolu ile bilgi verilmiştir. Değerli Müşterilerimiz Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi www.akbank.com internet sitemizde yer alan ‘’Bize Ulaşın’’ linkinden de iletebilirsiniz. Saygılarımızla AKBANK T.A.Ş Müşteri Şikayet Yönetimi

  • Marziye 28 Mayıs 2013

    NEDEN BANA GERİ DÖNÜŞ OLMUYOR SÜREKLİ OLARAK ARIYORUM AMA MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİNİZ İLGİLİ BİRİMLERİ YÖNLENDİRİYORUM DEYİP ORDAN ORAYA AKTARILIYOR NE YAPMAK GEREKİYOR 7/24 ARAMAMIZMI LAZIM . HEMDE BEN BANKA EKSTRAMI MAİL ADRESİME İSTEDİM NEDEN GELMİYOR KAÇ DEFA BİLDİRMEK GEREKİYOR . HEM BANA KREDİ KARTIMLA İŞLEM YAPTIĞIM DA MESAJ GELİYOR BEN PARALI OLDUĞU İÇİN KALDIRDIM NEDEN HALEN GELİYOR NEDEN NEDEN NEDEN SİZ DEĞERLİ AKBANKA NASIL İRTİBATA GEÇİCEZ ÇOK MERAK EDİYOR DAHA NE YAPMAM GEREKİYOR ALLAH AŞKINA SÖYLEYEYİN BEN DE YAPAYIM

  • Akbank Temsilcisi02 Mayıs 2013

    Değerli Müşterimizin iletmiş olduğu bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra müşterimize sonuç hakkında en kısa süre içerisinde detaylı bilgi verilecektir. Bundan sonra Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili paylaşmak istediğiniz tüm şikayet, öneri ve istekleriniz için www.akbank.com internet sitemizde yer alan ‘’Bize Ulaşın’’ linki ile doğrudan bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla AKBANK T.A.Ş Müşteri Şikayet Yönetimi

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön