01 Şubat 2014

Akbank Hesap İşletim Ücreti Kesiyor.

26/11/13'te öveçler şubesinden 4.132.00 tl senet ödedim. Yanlışlıkla arl/13 senedinin ödendiği ksm/13'ün protesto olacağı bildirildi. Düzelt. Çalıştılar vs. bunu da ödeyin, uğraştırmayın
dediler. Aylık 20 tl faiz hesapladım ama kabul ettim. Cüzdanı verdim çekin dedim ve 2 ay gitmedim. Aralık/13 senedi 4.132'yi hesaptan çekmişlerdi, nasılsa?

Ocak/14 de gittiğimde,hesapta kalan 2.500 tl nin farklı bir hesaba aktarılarak (neden farklı bir hesaba ihtiyaç duyuldu ise) 60 tl işletim ücreti kesildiğini öğrendim. Sadece 2500 için ve 1,5 ay için! eski hesabımda 1 yıl bile dursa masrafım olmayacaktı. Bu hesabı besliyor her ay senedimi buradan ödüyordum.B ana hesabın değiştiği ve işletim ücreti alınacağı söylenmedi ki zaten. İyilik yaptım, kötülük buldum. Sonuç olarak 60 tl nin tarafıma iadesini talep ediyorum.

Süheyla 1.610 Okunma

Cevaplar

  • Süheyla 29 Nisan 2014

    hiçbirşey anlamadım.yani siz genel müdürlük iseniz eğer,ödeyin diyorsunuz da öveçler mi ödeme yapmıyor bana anlamadım.öveçlere bu emri kim verecek acaba bana onu söyleyin de gerekli merciilerinize ben gideyim.

  • Akbank Temsilcisi29 Nisan 2014

    Değerli Müşterimizin iletmiş olduğu bildirim Bankamızca değerlendirilmiş ve müşterimize 06/02/2014 tarihinde e-posta yolu ile bilgi verilmiştir. Bundan sonra Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili paylaşmak istediğiniz tüm şikayet, öneri ve istekleriniz için www.akbank.com internet sitemizde yer alan ‘’Bize Ulaşın’’ linki ile doğrudan bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla AKBANK T.A.Ş Müşteri Şikayet Yönetimi

  • Süheyla 28 Nisan 2014

    acaba şikayetimi kaçıncı yazışımda cevap alabileceğim.genel müd.yazdık diyor ama öveçler akbank bana bir türlü ödeme yapmıyor....lütfen duyarlı bir insan çıksın karşıma....

  • Süheyla 12 Mart 2014

    benimle ilgilenen biri var mı gerçekten

  • Süheyla 12 Mart 2014

    yallaşık 2 aydır bekliyorum.acaba ne zaman 60 tl tarafıma ödenecek?..(ödeneceği söylenmişti de )

  • Süheyla'nın Teşekkür Mesajı06 Mart 2014

    60 tl nin tarafıma ödeneceği bildirildi ve ben bekleme aşamasındayım.teşekkürler.

  • Süheyla 07 Şubat 2014

    ben benim haberim olmadan,sizin şubeniz vadeli hesabımı vadesize çevirmiş diyorum ve tarih veriyorum,ama siz hiç dediğimi önemsemeden bana matbu bir yazı göndermişsiniz.bankanızın adına yazık!...çalışıyorsunuz ama sadece kendiniz için...

  • Süheyla 05 Şubat 2014

    daha ne yazayım

  • Akbank Temsilcisi01 Şubat 2014

    Değerli Müşterimizin iletmiş olduğu bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra müşterimize sonuç hakkında en kısa süre içerisinde detaylı bilgi verilecektir. Değerli Müşterilerimiz bundan sonraki Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve isteklerinizi www.akbank.com internet sitemizde yer alan ‘’Bize Ulaşın’’ linkinden doğrudan Bankamıza iletebilirsiniz. Saygılarımızla AKBANK T.A.Ş Müşteri Şikayet Yönetimi

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön