Doğubank Akarlar'dan aldığım LG D370 TR WhatsApp özellikli tuşlu telefon 3 ay sonrasında kapandı. Telefon aldıktan sonra mesaj geldi ve IMEI klonlandığı için 3 ay sonra kapatıldı. IMEI problemli telefonu ilk başta bildirmedikleri için daha sonrasında alacakların dikkatli olmasını talep ediyorum. Bu konuda bilgi alamadığımız gibi yardımcı da olunmuyor. Telefonun askerdeki nişanlım da olduğunu ilettiğim halde kendisinin servise götürmesi gerektiği iletildi ve telefon suratıma kapatıldı. Verdiğiniz para kesinlikle çöp oluyor.