Akakçe Bedeli Ödenen Ürünün Tesliminin Sağlanması Veya Ücretinin İadesi
1.820görüntülemeSayın Akakçe yetkilileri Bu sitede size ilettiğim şikayetimin çözümünde hiçbir aşamada bir katkınız olmadı. Sadece seyirci konumundasınız. Şikayete konu olan ürünün bana teslim edilmemiş olmasında hiç mi sorumluluğunuz yoktu. En azından bir yazı veya telefon İle de mi iletişim kuramazsınız? Sonucu da mı merak etmediniz? Parayı peşinen aldığınız için sizin için sorun kalmadı! Tam sorumsuzluk örneği bir yaklaşım sergilediniz.
Akakçe üzerinden sipariş etmiş olduğum ve Aras Kargo ®'ya verildiği bildirilen ürünümün, sonradan Sürat Kargo ®'ya teslim edildiği bilgisi verilmiştir. Sürat Kargo takip numarası ile yaptığım incelemede ürünün tarafıma teslim edildiği görüntülenmektedir. Ancak ürün tarafıma teslim edilmemiştir. Sürat Kargo Sarıyer şubesi tüm aramalarıma rağmen telefonu açmamaktadır. Gerek Sürat Kargo müşteri hizmetlerine gerekse Akakçe ye şikayetlerim iletilmiştir. 08 Ocak tarihinde verilen bir siparişimin (ilaç) hala teslim edilmemiş olması ve tarafıma teslim edildiği bilgisi verilmesi şikayet konusu olup bir teslimat belgesi de yoktur. Sayın Akakçe yetkilileri ürünü bana teslim etmek te sorumluluğunuzdur. Acilen bedelini tahsil ettiğiniz ürünümün teslim edilmesini sağlamanızı aksi takdirde ücret iadesini yapmanızı bekliyorum. Aşağıda verdiğiniz cevaplar (çelişkili) yer almaktadır. Bilgi vermenizi rica ederim. Merhaba Ahmet Marangoz, AA0498**********19 için gönderdiğiniz mesaj Farmareyon ® Sağlık Kozmetik tarafından cevaplanmıştır. Mesajınız: Siparişimiz henüz tarafımıza teslim edilmemiştir. Kargo takibinde de (Aras Kargo) bir işlem görünmemektedir. Bilgi vermenizi rica ederim Satıcı Cevabı: Merhaba, siparişiniz 2531******2204 takip numarası ile Sürat Kargo'ya teslim edilmiş olup sistem üzerinden takibi mümkündür. İyi günler.