Uçuşa Alınmadık: Maddi Ve Manevi Zararımız Büyük

Uçuşa Alınmadık: Maddi Ve Manevi Zararımız Büyük
Aslıhan
12 Kasım 12:33

8/11/24 tarihinde eşim Y**** F***** K******** ile Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Rize-Artvin Havalimanı'na 17:55'te uçuşumuz vardı. Uçuş kurallarına hakim olduğumuz ve olası riskleri bildiğimizden dolayı uçuşumuzdan 24 saat önce check-in işlemlerimizi tamamladık, koltuklarımızı dahi satın aldık ve bir aksilikle karşılaşmamak adına kabin bagajlarımız ile uçağa binme kararı almıştık. 30-35 dakika önce havaalanında bulunmuş olmamıza rağmen Ajet check-in ve bilet kontrol noktasındaki görevli hanımefendiden kontuarın kapandığını ve uçuşa alınmayacağımız bilgisini aldık. Check-in işlemimizin olduğunu ve bagajımızın da olmadığını ısrarla söylememize rağmen hiçbir şekilde güvenlikten dahi geçirilmedik. Uçuşumuzu gerçekleştiremediğimiz gibi bütün işlerimizin aksamasına sebep olacak maddi ve manevi olarak büyük ve üzücü bir zararla eve dönmek zorunda kaldık. Gidiş dönüş bilet aldığımız için 10/11/24 20:30 tarih ve saatli Rize-Artvin Havalimanı'ndan Sabiha Gökçen Havalimanı'na olan dönüş biletimiz de maalesef yanmış bulunmaktadır. Hiçbir çaba dahi sarf edilmeden sadece sözlü olarak uçağa giremeyeceğimiz bilgisi verilen ve üstelik check-in yaptırıp ve özel olarak koltuk satın almış olmamıza rağmen alınmadığımız bu uçuş için maddi ve manevi yaşadığımız zararın giderilmesi adına bilet iademizin yapılması için Ajet Müşteri Hizmetlerinden Geri Bildirim Formu oluşturdum. İlk form olumsuz olarak geri dönüş ile gelince tekrardan itiraz Geri Bildirim Formu doldurdum. Bu sefer de "Yapılan incelemelerde, uçuşunuz için müracaatınızın bulunmamasından kurallar gereği geç müracaat prosedürü uygulandığı tespit edilmiştir." şeklinde olumsuz cevap aldım. Israrla check-in işlemlerimizi 24 saat öncesinden yapmış olduğumuzu, bagaj vererek vakit kaybetmemek adına elimizde kabin bagajı olduğunu, online biletimizin okutup hızla geçmek adına QR kod şeklinde elimizde hazır bulunduğunu ifade etmeme rağmen sürekli olumsuz geri dönüşler aldığım bu firmanın olumlu şekilde dönmesi için her yerden hakkımı arayacağım. Check-in yaptığıma dair SMS ekran görüntüsü de ektedir.

Ajet (Anadolu Jet)  Evcil Hayvanımı Uygunsuz Bulup Bizi Uçaktan İndirmek İstediler!

Eda
16 Nisan 01:51