Emre
31 Ekim 11:02

1U7KHL PNR kodlu 31.10.2024 tarihli 08:45 kalkışlı Konya (Konya Havalimanı) - İstanbul Anadolu (Sabiha Gökçen Havalimanı) uçuşuna online check-in yapmak istediğimde, görselini attığım hata ile karşılaştım. Tekrar tekrar denememe rağmen sürekli aynı hatayı aldım. En son denemem uçuşa 1 saat kala gerçekleşti, ancak yine aynı hata ile karşılaştım ve 07:49'da müşteri hizmetlerini aradım, kayıtları mevcut. Müşteri hizmetlerine durumu anlattım; internet sitenizde, bileti alırken kabul edilen hükümlerde ve müşteri hizmetlerinizin de bana verdiği bilgiye göre uçuşa 45 dakika kala kadar check-in işlemleri gerçekleştirilebiliyor. Müşteri hizmetlerine durumu izah etmeme rağmen, buradan yardımcı olamayacağını, 45 dakika'ya kadar check-in işlemlerini yapabileceğimi söyledi. Ben de kendisine böyle bir hata aldığımı ilettim. Sonrasında kendisi havalimanından yardım olacaklarını söyledi ve kapattı. Yoldaki trafik yoğunluğu ve kaza olması sebebiyle 08:15'te havalimanına girdim. Ajet masasına geldiğimde saat 08:16'ydı. Çalışan hanımefendiye durumu anlattım, daha doğrusu anlatamadım çünkü o sıra VIP bagajı ve VIP bagaj ödemesi ile ilgileniyordu. Kendisi galiba check-in ve bagaj işlemleri yapmanın yanı sıra VIP'lerin bagajları ve bagaj ödemeleri ile de ilgileniyor. Sonrasında VIP'nin ödeme yapmamaya çalıştığını duydum. Telsiz ve telefon görüşmelerinden takibinde bir kredi kartı numarası geldi ve VIP bagaj ödemesi o masadan gerçekleştirildi. İki kişi olmalarına rağmen tek bilgisayar açıktı ve ikisi de VIP ile ilgileniyordu. Sonrasında işleri bitince beni dinlemeye başladılar. Onlara sitedeki hatayı, müşteri hizmetlerinin dediklerini ve 45 dakika'dan önce check-in yapmaya çalışmama rağmen yapamadığımı ilettim. Kendisi yardımcı olamayacağını, 30 dakika önce kapattığını, hatta 30 dakika önce yolcu var mı diye baktığını, Ajet yolcusu var mı diye seslendiğini, kimsenin olmadığını söyledi (yalan). 08:15'te yani 30 dakika kala havalimanındaydım ve Konya Havalimanı küçük bir havalimanı, X-ray'den geçerken Ajet masası görünüyor. Daha yolcu alımı başlamamasına, bagajımın bile olmamasına, 29 dakika kala masada olmama, üstüne üstlük uçağın gecikmesine, kalkış saatinin 08:45'i geçmesine, havalimanında uçakla ilgili gecikme anonsu yapılmasına rağmen benim biletimi vermedi, uçuşa alınmadım. Tamamen Ajet internet sitesi ve Ajet çalışanları kaynaklı bir sebepten uçuşa alınmadım. Ücret iadesi yapılmasını ve ilgili personeller hakkında gerekli işlemlerin yapılıp tarafıma dönüş yapılmasını istiyorum, şikayetçiyim.

Anadolu Jet Uçuş İptali Ve Ücret İadesi Problemi

Ali