Evcil Hayvanla Uçuşta Ajet Engeli

Evcil Hayvanla Uçuşta Ajet Engeli
Aysen
14 Ekim 10:42

Cumartesiyi pazara bağlayan gece saat 00:05'te Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Kıbrıs Ercan Havalimanı'na evcil köpeğimle birlikte uçuşumuz vardı. Köpeğimin tüm aşıları ve evrakları tam olmasına rağmen, Ajet yer hizmetlerindeki yer hosteslerinden biri bizi uçağa almamak için türlü bahaneler uydurdu ve köpeğimi uçağa almadı. KKTC Veteriner Dairesi'nden özel ithal iznim, İstanbul'dan sağlık raporumuz, titrasyon testimiz ve tüm aşılarımız tam ve eksiksiz olmasına rağmen, köpeğimi 'KKTC Vet Dairesi'nden onay gelmedi' diyerek uçağa almadılar. KKTC Vet Dairesi'ni aradığımda ise Ajet havayolu şirketinin evcil hayvanları taşımak istemediği için yolculara sürekli böyle zorluklar çıkardığını ve mağdur ettiğini söylediler. 'Biz izni verdiğimize dair belge gönderiyoruz ve sürekli bu sorunları yaşıyoruz' dediler. Ajet pişmanlıktır. Hayvan dostu değildir. Müşteri hizmetleri ile köpeğimin biletini iade etmeleri için görüştüğümde 'Mail atın ama olumlu olmayabilir' cevabını aldım. Yazıklar olsun Ajet.

Aysen
14 Ekim 11:02

Hakkınızda beni ve köpeğimi mağdur ettiğiniz için yasal işlem başlatacağımı bildiririm

Ajet (Anadolu Jet) Evcil Hayvan Taşıma Konusunda Sınıfta Kaldı

Ümmügülsüm