Anadolu Jet İle Hayal Kırıklığı: Koltuk Seçiminde Sorun Yaşadık

Fatih
23 Eylül 09:58

Anadolu Jet firmasından 21.09.2024 tarihinde saat 20.20 Antalya Havalimanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2 yetişkin ve bir bebek yolcu için (Premium (pr) Kabin Bagajı 8 kg, Bagaj 1x25 kg, Ücretsiz Koltuk Seçimi, Sandviç İkramı, Esnek Değişim (1 saate kadar), Esnek İptal (12 saate kadar) hakkı olan bilet seçeneklerindeki en pahalı biletleri satın aldım. Bu bileti satın almamdaki tek sebep check-in işleminde diz mesafesi geniş olan ön sıralardan, ödeme adımlarını hızlıca atlayıp koltuk seçmek istememdi. 24 saat kala açılan check-in için 20.09.2024 tarihinde saat 20.20'de işleme başladım. Ancak tuhaf bir şekilde o diz mesafesi olan ön koltuklar ve 2., 3., 4., 5. sıralardaki koltuklar birilerine önceden rezerve edilmişti. Koltukları seçemedim. Benden daha hızlı kimse giremez ve kimse rezerve edemezdi; o kadar koltuk önceden satın alınamazdı. Müşteri hizmetlerini hemen aradım, sordum. Koltukların satışa kapalı olduğu cevabını aldım, yani rezerve edilmemişti. E o zaman neden Premium bilet aldım, neden Premium bilette ücretsiz koltuk seçme seçeneği var? Uçağa bindik, diz mesafeli koltuklardan 4'ü dolu, 2'si boştu. Hostese sordum, yolcusu yok cevabını aldım ve ben o iki koltuk boş olduğu halde alamadığım için 9 aylık bebekle canımız çıka çıka dar koltukta yolculuk yaptık. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. 5 gün önce Sunexpress ile yolculuk yaptım, o kadar güzeldi ki hostesleri çok ilgiliydi. Ön koltuk seçimini müşteri hizmetleriyle yaptım, temsilci ben daha demeden bebek yolcuyu görünce ön koltuktan verelim dedi, hatta ben talep etmeden bebek beşiği bile verdiler. Anadolu Jet tam bir fiyasko. Uçak inene kadar ne hostesi sustu ne pilotu, habire megafondan konuşup durdular. Uçak sürekli sallandı. Uçakla gittiğime pişman ettiler. Bir daha asla Anadolu Jet'i tercih etmem, asla. Paranızla hayal kırıklığı yaşamak istiyorsanız, sallantılı bir yolculuk seviyorsanız buyurun Anadolu Jet sizi bekliyor.

A Jet Parasını Kestiği Sandviçi Vermedi.

Ozlem
13 Nisan 18:55