18.10 ' de yapmış olduğum bank kart başvurusu, teslimatı birkaç gün sonra AGT'ye teslim edilmiş olmasına rağmen, AGT uygulamasında 25.10'da teslim edilecek yazmasına rağmen, bu konu ile ilgili AGT gönderi takip uygulaması ve linkinden defalarca bildirim, hatırlatma, şikayette bulunmuş olmama rağmen, 850 numaralı hattı defalarca arayıp, otomatik sekreter servisinde tek bir cevap alamadan telefonun kapatılmış olmasına rağmen, 850'li hattan canlı müşteri temsilcisine bağlanmak için ısrarla ve inatla tam 1 saat bekledikten sonra, ve 1 saat boyunca dalga geçer gibi, "siz bekleyenler arasında 1. Sıradasınız" diye otomatik yalan ve saçma bir sesle 60 dakika muhatap olup sonrasında telefonun otomatik olarak suratıma kapanmış.
Bu gecikmenin mağduriyetinin bana çok fazla olduğu ve beni maddi manevi çok zor durumda olduğumu bildirmeme rağmen, uygulamadan 10 gün boyunca onlarca defa kurye ile iletişime geçtiğime (aslında geçtiğimi zannettiğime rağmen çünkü aslında öyle bir süreçlerinin olmadığını, sadece uzay boşluğuna mesaj gönderildiğini anladım) rağmen, uygulamada kuryenin 10 gün boyunca aynı lokasyon ve aynı yerde sabit olduğunu görüp bunu yukarıda bahsettiğim mecralara defalarca beyan etmiş olmama rağmen, kuryenin günlerdir aynı lokasyonda Üsküdar'da karacaahmet civarında aynı noktada sabit göründüğünü, ve gidin kuryenize bakın karacaahmet mezarlığında olabilir demiş olmama rağmen, uygulamadan, ve WhatsApp hattından ve dahi 850 numaralı hattan defalarca, hiç kimseye ulaşamadığımı AGT kuryede, canlı, nefes alan bir çalışan, olup olmadığını, merak ettiğimi defalarca sormuş olmama rağmen, webden ve mobilden çok fazla şikayet bulunulduğunda otomatikman sistemlerinin şikayet almaya kapatıldığını ve sistemin bilerek arıza verildiğine bizzat defalarca şahit oldum.
Bu söylediklerimden çok daha fazlasını unutmuş olup şu anda yazamamış olmama rağmen... Günlerdir AGT'nin bir çalışan; bir, yetkilisi, bir görevlisi, bir müşteri temsilcisi, bir bekçisi, bir bekçi köpeğine bile ulaşamadım. 35 yıllık özel sektör çalışanı ve 40 yıldır birçok müşteri deneyimi deneyimleyen birisi olarak AGT'nin bu olağanüstü erişilemez seviye müşteri ve müşteri memnuniyetsizliği deneyimini, hiç yaşamadığımı ben dahil kimsenin de yaşayamayacağını adım gibi biliyorum.
Allah kimseyi AGT muhtaç etmemesini diliyorum... AGT'nin bu umursamaz ve vurdumduymaz tavrını kınıyorum...