AGT Kurye (aynigunteslim.com) E-imza Teslimatında Büyük Gecikme Ve İletişim Sorunları

Yahya
02 Eylül 12:57

TÜBİTAK Kamu SM'den 22/08/2024'de e-imzam sevk edilmek üzere AGT Kurye denen firmaya teslim edildi. AGT Kurye firmasının kendi belirlediği teslimat süresi 27/08/2024 olmasına rağmen (maşallah yurt dışından geliyor (! ) ) ürün halen elime ulaşmadı. Gönderilen URL uzantısı üzerinden kurye konum bilgisine tıklıyorum, kurye Seydikemer'de görünüyor (şu anda da Fethiye'de), kuryeye mesaj atıyorum kuryeden cevap yok.

AGT Kurye firmasının (güya! ) müşteri hizmetlerini arıyorum, sabah da arasam, öğlen de arasam, akşam da arasam sürekli birinci sıradayım ancak 30 dakika telefonda beklememe rağmen o sıra bir türlü gelmiyor. WhatsApp üzerinden iletişim kurmak istiyorum.

Otomatik robota yönlendiriyor. Bugün 02/09/2024 Pazartesi hala e-imzam gelmedi. Nerede ve ne zaman teslim edilecek bilmiyorum. İşin en komik tarafı da memnuniyet anketi göndermeleri!

AGT Kurye (aynigunteslim.com) Kurye Hizmetinde Yaşanan Gecikme Ve İletişim Sorunu

Arif
02 Mayıs 12:28