AGT Kurye Aylardır Elime Ulaşmayan Kargo Ve Bir Yetkiliyle Görüşememe

10 Haziran

Türk Telekom'dan elime ulaşması gereken kargo adresimde herhangi bir hata olmamasına rağmen "Adres Sorunu" sebebiyle iki defa reddedilmiş, 28 Nisandan beri neredeyse haftada bir gün canlı destek WhatsApp ® AGT Kurye ile görüşme sağlıyorum "İade birimine iade biriminden ve çıkartılması ve elinize ulaştırmak için talebinizi oluşturuyorum" deniyor. 26 Mayıs tarihinde çalışan kişilerle bu sorunu çözemeyeceğimi anlayınca "İlgili bölge yöneticisiyle görüşmek istediğimi" belirten bir mesaj yazdım. Talebimi oluşturduklarını söylediler. Bugün (10 Haziran) yetkili biriyle görüşmek istediğimi tekrardan belirttim ve "Tarafınıza yetkili kişi olarak ben hizmet vermekteyim. Tarafınıza yardımcı olmak ve gönderiniz ile ilgili bilgi aktarabilmek için sosyal medya müşteri temsilcisi olarak sizinle görüşme sağlamaktayım. Dilerseniz buradan tüm talep etmiş olduğunuz işlemler için yardımcı olabilirim." mesajını gönderdiler. Yani aylardır elime ulaştıramayan ve günlerdir bir yetkili tarafından aranmamı sağlayamayacak bir kuryedir AGT Kurye

Talha
12 Haziran 21:46

Öyleyse keşke beni aylarca "Yaşadığınız mağduriyet için üzgünüm. Gönderinizin durumu kontrol ettiğimde henüz iadeden çıkarılmadığını görüntülüyorum. İadeden çıkartılarak güncel adresinize yönlendirilmesi için kaydınızı ilgili üst birimlere iletiyorum. Dikkate alınması ve tarafınıza teslimat yapılması için gönderinizin bu süreçte takibinde olacağımızdan emin olabilirsiniz." Mesajlarınızla

Talha
12 Haziran 21:47
AGT Kurye Aylardır Elime Ulaşmayan Kargo Ve Bir Yetkiliyle Görüşememe

Beni oyalamasaydınız. Şikayetim benimle konuşan çalışan arkadaşlara değildir. Bu süreci yönetemeyen AGT Kurye'nin ta kendisidir benimle konuşan arkadaşların hepsi çok nazik çok kibar insanlardı belirtmek isterim.

AGT Kargo 13 Gündür Kargomu Tarafıma Ulaştırmadı.

3 gün önce

Gratis'ten 3 Eylül de oluşturduğum siparişimin 7 Eylül de AGT Kurye tarafından adresime ulaştırılacağına dair mesajla bilgilendirildim fakat 13 gündür hala bir haber yok. En kısa sürede çözülmesini rica ediyorum aksi takdirde gereken şikayetleri yapacağım.

AGT Kurye (aynigunteslim.com) Ziraat Bankası Genç Bankkart Başvurusu Sorunu

4 gün önce

Ziraat Bankası Genç Bankkart başvurusu yaptım 8 Eylül'de başvurum yapıldı. 11 Eylül'de kargo firmasına verilmiş görünüyor. Sistemde ve mobilden baktığımda 13 Eylül'de dağıtıma çıkıldı, 15 Eylül'de de adreste bulunamadı diye yazmışlar sistemden adrese baktım aynı bir sıkıntı yok tekrar talimat verdim...

AGT Kurye (aynigunteslim.com) İzinsiz İşlem Yaptı

5 gün önce

AGT kargo İninal Plus kartım bugün gelmiş ve bana sorulmadan ben aranmadan bilgi verilmeden sizi adresinizde bulamadık diye SMS göndermişler. Kardeşim siz sıkıntılı mısınız beni aramadınız bile bari size ulaşamadık demeyin.

0 Yorum

Cevaplandı