AFAD ile ilgili
  •   Çözüldü

Gamze sonuçtan memnun

AFAD Kira Yardımı Sorunu

Gamze 1 hafta önce

Depremden dolayı Malatya Doğanşehir'den tekrar Mersin'e döndük. AFAD'a başvurdum, AFAD'da kaydım da var ama hala kira yardımı alamadım. Hala değerlendirme aşamasında olduğunu söylüyor. Ne yapacağız, kime söylemeliyiz bilemedim. Lütfen gereğinin yapılmasını istiyoruz.

4 gün önce

Bizde Malatya dogansehirden geldik evimiz yıkıldı esya desteğinde bulunacağız denildi halen bir yardım yok

2 gün önce
Gamzeli'nin Teşekkür Mesajı

“İlgilerinize şimdiden teşekkür ediyorum”

AFAD Deprem Yardımı

Hatay Antakya'da ikamet ediyordum. Büyük bir afet yaşadık ve her şeyimizi kaybettik. Evim ağır hasarlı ve yıkılacak duruma geldi, ben şu anda Mersin'd...

3 gün önce

AFAD Kira Yardımı Eksik Yattı!

Hatay İskenderun'da ikamet etmekteyim. Depremden sonra yıkılan evimden dolayı afetzede barınma desteği ev sahibi olmama rağmen 5 bin yerine iki seferdir 3 bin tl hesabıma yatırılmaktadır. Bu yanlışlığın düzeltilmesi için gereğinin yapılmasını arz ederim.

4 Destekçi
3 gün önce

AFAD Kira Yardımı Eksik Ödeme

AFAD kira yardımı 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremde Hatay Kırıkhan'da ikamet ediyordum. Kendi mülküm olup ve eşimin adına kayıtlı olan dairemiz ağır hasar aldı. İlk etapta başvurumu kendi adıma yapmıştım. Şu anda ev sahibi olmamıza rağmen kira yardımı 5000₺ yerine 3000₺ yatıyor. Lütfen bunun ç...

2 Destekçi

4 Yorum

Can
Can

Sorununuz nasıl çözüldü bizim de sizinki gibi sorunumuz var 4 aydır bekliyoruz? Lütfen yazar mısınız.

Gamze

Çözüm bulan da olmadı çözüm için arayan da millet secim dersine düşmüş bir de oy bekliyor her iki tarafta biz bu durumdayken kime güvenelim de oy verelim

Celal
Celal

Abi nasıl çözüldü benim evde ağır hasarlı hala kira yardımı alamadım. Ne yapmam gerek?

Gamze

Kimsenin yardim eli uzattığı yok felçli hastamla beraber zor durumdayız ne olacak bilmiyoruz ancak bekliyoruz