Adopen PVC Doğrama Cam Mağduriyeti

Merhaba, Bu işlem ile ilgili Adopen benimle iletişime geçti. Bu işlemin firmadan değil bayiden kişilerden kaynaklı aksaklık olduğu konusunda mutabık kaldık ve onlarda izah ettiler. Amacım firmayı kötülemek değildi sadece üründen kaynaklı sorun yaşadığım için genel bir yazı yazmış oldum. Bölge müdürlükleri ilgilendiler aradılar personel yönlendireceklerini belirttiler sağ olsunlar. Bayi ismini hatırlamadığım için belirlemiyorum ama Firma ile değil bayinin veya ustanın ilgisiz veya yeterli ayarları ve yapmadığını belirttiler. Adopen ilgililere ve iletişime geçen arkadaşa teşekkürler. İyi çalışmalar

Çalışan Adopen yetkilileri gayet ılımlı ve çözüm odaklı yaklaştılar. Bayilerden kaynaklı sorunları firmaya yansıtmamak lazım. Bu konuda fazla Asi yazmış olduğum için kusura bakmayın.
3,5 kat bina Adopen marka yaptık 5 sene oldu. Takıldığından beri yüzümüz gülmedi. Contası ayrı soğuk alıyor köşelerinden ayrı soğuk alıyor. Kapı ayarları ayrı kötü. Adamlar teras çıkışına kapı taktılar kapının contasından su aldı laminatlar gitti. Şu krizde bir de onun masrafına girdim. İşi yapan adam gelmiyor telefona bakmıyor oda ayrı.