03 Şubat 2014

Adil Işık Giyim Hatalı Ürünü Kabul Etmedi.

16.11.2013 tarihinde 3 parça ürün aldım. 53920564002019l kodlu üründe kollarda çekme ve aşırı derecede esneme , bluzun ön kısmındaki belirli yerdeki simler gitti. 15321571000010l kodlu üründe diz altında delinme + renk atması oluştu 22.01.2014 tarihinde firmaya incelemeye gönderdik, red geldi.

Ürünlerinde problem olmadığını ilettiler 03.02.2014 tarihinde müşteri hizmetlerini aradım fakat olumlu sonuç alınamadı. Aldığınız bluz esnemeye yatkındır, pantolon renk atması olur nezermede olur dediler. Ben bu ürünü 2 ay sürede kullandığımda bu sonuçları aldım markalı bir ürün neden yaptığı ürünlerin arkasında durmuyor, neden müşteri ile ilgilenmiyor.

Birten 115 Okunma

Cevaplar

  • Birten 18 Şubat 2014

    sitedeki adil ışık hakkındaki şikayetleri okudum çoğunluk renk atması , kazaklarda tiftiklenme ,esneme v.b , adil ışığın attığı mesajlarda teşekkür ve kocaman sonuç olarak 0 neden biz tüketicilerin arkasında kimse durmuyor ortada ciddi proplem var ürünlerinin 2 yıl garanti kapsamında olduğunu söylüyorlar ama inanınki 1 ay bile ürünleri dayanmıyor

  • Birten 07 Şubat 2014

    ben bundan sonra kesinlikle ne ben ne ailem asla ve asla alış veriş yapmayacağım şuanda çalıştığım iş yerimde arkadaşlarımla konuyu paylaştım ve şu yanıtı aldım ya adil ışık marka neden markasının arkasında durmuyor dediler ve birtanesi markası belli olan ve sadece kalite kısmından adil ışık gibi olmayan bi mağzadan ürün aldığını ve üründe esneme olduğu için değişim yaptıgını söyledi ve gerçekten çok üzüldüm ama bu konu hakkında sonuna kadar gideceğim tüketici hakları için şuanda gerekli evraklarımı hazırlıyorum yerel gazeteye bu evraklarıda sunacağım en azından insanlarımız görsün duysun çünkü biz o kıyafetleri alırken severek isteyerek ve para ödeyerek alıyoruz şu şartlarda para kolay kazanılmıyor ben sonuna kadar gideceğim hatta k.maraş şubede gözde hanım ile görüştüm bana müşteri hizmetleri ile görüşün dedi biz birşey yapamıyoruz dedi bende artık alışveriş yapmayacağım dedim bana şu şekilde dedi müşteri ilişkileri ile görüşün sorunu anlatın bizde bu durumlarda müşteri kaybediyoruz dedi benim gibi magdur çok imiş anladım adil ışıkta lütfen bu konuda yardımcı olalım mağdur insanlara

  • Birten 05 Şubat 2014

    BEN BU YAZIYI MAİL ATTIKTAN SONRA BENİ ADİL IŞIKTAN ARAMADILAR BEN MAİL ATMADAN MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLE GÖRÜŞTÜM BANA VERDİĞİ CEVAP PANTOLANDA RENK ATMASI NORMAL DİYOR ,DELİNMESİ KULLANIMDAN DİYOR BENİM ANLAMADIĞIM DELİNME BELLİ NEZERMEDEN OLUŞMUŞ VE PAÇA KISMINDA MERKA EDİYORUM PAÇALARI DAR BOL DEĞİLKİ BİR YERLERE TAKILIP DELİNSİN BEN BU PANTOLUNU 2 KERE YIKADIM SİZDE MANTIKLIMIDIR 2 YIKAMADA RENK SOLMASI , BULUZ İÇİN MÜŞTERİ HİZMETLERİ ESNEMESİ NORMAL BU ÜRÜN ESNEMEYE YATKIN DİYOR PEKİ NEDEN BEN BU ÜRÜNÜ ALIRKEN ESNEME OLUR VEYA ETİKETTE ESNEMEYE YATKIN DİYE İBARE YOK ÜRÜNDE ESNEME VAR İSE KOLLARINDA NEDEN HEM ÇEMKE HEM ESNEME VAR ÜRÜNLERİ BEN 2 AY KULLANIM ATACAKSAM BENİM PARAMIN SUÇU NEDİR BEN BU KONUNUN GÖZDEN GEÇİRİLİP BANA YARDIMCI OLUNMASINI TALEP EDİYORUM

  • Adil Işık Group Temsilcisi04 Şubat 2014

    Sayın Yetkili, Adil Işık markası olarak; ürünlerimiz ve hizmetimiz ile ilgili her türlü talep ve önerinizin kalite standardımızı yükseltme amacıyla değerlendirileceğini bildirmekten mutluluk duyarız. Müşterimiz ile müşteri hizmetlerimiz görüşmüş ve gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla; ADİL IŞIK Müşteri İlişkileri Departmanı Müşteri Öneri Hattı 444 3 235 Müşteri İlişkileri Hattı 0212 295 6075

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön