announcement

Enes
15 Ağustos 18:28

Adidas Ownthegame 2.0 Erkek Basketbol Ayakkabısında Üretim Hatası ve Hatalı Garanti Değerlendirmesi

Sayın Yetkili,

FLO mağazasından satın almış olduğum **Adidas Ownthegame 2.0 Erkek Basketbol Ayakkabısı** (numara: 43) ile ilgili ciddi bir üretim hatası yaşamış bulunmaktayım. Ayakkabıyı yalnızca basketbol sahasında, büyük bir titizlikle ve kullanım talimatlarına tamamen uygun şekilde kullandım. Buna rağmen, ayakkabının iç astarında yırtıklar oluşmuş ve verilen temizlik malzemesi, ayakkabıyı temizlemek yerine kirletip deformasyona yol açmıştır.

Bu denli dikkatli kullanıma rağmen oluşan bu sorun, ayakkabının üretim kaynaklı olduğunu açıkça göstermektedir. Ancak, garanti süresi dolmamış olmasına rağmen tarafıma "kullanıcı hatası" gibi yersiz bir gerekçe sunulmuştur. Bu durum, Adidas gibi prestijli bir markadan beklenmeyecek bir yaklaşım olup, müşteri memnuniyetini tamamen göz ardı etmektedir.

Bu aşamada, mağduriyetimin en kısa sürede giderilmesini ve ayakkabının yenisiyle değiştirilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde, tüm yasal haklarımı sonuna kadar kullanarak hakkımı arayacağımı ve bu süreçte oluşacak olumsuzluklardan firmanızı sorumlu tutacağımı önemle belirtirim.

Gereğini bilgilerinize sunar, konunun acilen çözüme kavuşturulmasını rica ederim.

Saygılarımla, Enes G********

03 Eylül 07:18

Adidas'ın müşteriyi umursamaması, şikayette bulundum ama nafile, müşteriyi kazanmaları gereken yerde başlarından salmaya çalışıyorlar bana dönüş yapılmaz iletişime geçilmez ise elimdeki tüm yasal hakları kullanmaktan çekinmeyeceğim gerek Tüketici Hakem Heyeti gerek sosyal medya gerek başka yerler marka gözümden düştü markanın imajı benim için bitmiştir

Ek

Canpark AVM Ayakkabı Dünyası'ndan Alınan Adidas Ayakkabı Mağduriyeti

Adidas Ayakkabı 3 Ayda Yırtılıyor

Yiğit
05 Nisan 22:42

Adidas'tan Aldığım Ve Birkaç Kez Giydiğim Ayakkabı Paramparça Oldu.

Ömer
02 Nisan 15:46