Adenya Otel Kalitesiz Bir Otel

Değerli Misafirimiz ‘Sinan’, Öncelikle Adenya Hotel ailesi olarak iyi günler diler, otelimize göstermiş olduğunuz ilgi ve bizleri tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Klimalarımız otelin yan taraflarında ve bina zemininde bulunmaktadır. Belirtmiş olduğunuz seslerin sadece 1 gün geldiğini belirtmiştiniz. Nereden bu seslerin geldiği konusunda da gerekli araştırmalar yapılmıştır. Yaşanan durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Ama sizlere de çözüm konusunda seçenekler sunulduğunu belirtmek isteriz. Başta yönetimimiz olmak üzere tüm takım arkadaşlarımızın ana hedefi misafirlerimizin ihtiyaç ve beklentilerini doğru analiz ederek ve sürekli yenilenerek hizmet kalitemizi arttırmak, misafir memnuniyetini sağlamak ve sürekli kılmaktır. Desteğinizin bizim için çok önemli olduğunu belirtir, sizi en kısa zamanda aileniz ile tekrar otelimizde ağırlamaktan mutluluk ve onur duyarız. Saygılarımızla, / Best Regards,
Balayı çifti olarak yaklaşık 9 ay önceden ödemesini yaptığım ve giriş yaptıktan sonra 6208 numaralı oda verildi. Seçilen oda deniz manzaralı sözde. Manzaraya dâir tek bir şey yok. Ayrıca otelin en üst katında bulunan klima seslerinden dolayı uyunmuyor. Resepsiyona indiğim de tek bir çözüm bulunamadı. Sözde tavsiye üzerine gelmiştik.