Hazel sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 00:58

Ancak 6 ay geçti.
Satarken iyi, sıkıntı olduğunda en sorunlu kuruluşlardan biri.

19 Ekim 2024 00:10
A101'den Aldığım Kahve Makinesi Sorunu Çözülmedi!

Yaklaşık 6 ay önce Bandırma A101 şubelerinden birinden Kiwi marka kahve makinesi aldım. İzmir'de yaşadığımız için 5 gün sonra eve gelince açıp denedim. Ancak kahve makinesi hem kahveyi yakıyor, acı yapıyor hem de köpüğünü kaçırıyordu. A101'e iade etmek istediğimi söyledim. Garantiye göndermem gerektiğini söylediler. Garantiden yeni sıfır makine gönderildi ama o da aynı şekilde yapıyordu kahveyi. Demek ki makinenin hepsi bu şekilde diye tekrar İzmir A101 şubeye gittim. Bu sefer de A101 farklı bir şubeden alındığı için teslim alamayacaklarını söyledi. Ben de müşteri hizmetlerini aradım. Sıraya koyduklarını, en kısa zamanda sıkıntımın çözümleneceğini ilettiler. Ancak 6 ay geçti. O gün bugündür hala iade için bekliyorum. Bundan sonra A101'den asla bir şey almamaya karar verdim. Satarken iyi, sıkıntı olduğunda en sorunlu kuruluşlardan biri.

23 Ekim 2024 13:40

1 ay 20 gün oldu A101 o kadar müşterisine değer veriyor ki hala bir dönüş yok müşteri hizmetleri bile kaydınızı aldık dönüş yapılacak diye diye 6 aydır oyalıyor

Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
03 Eylül 2024 21:44
a-101-a101-kullanilmis-olan-turk-kahve-makinesini-iade-almiyor-6.pdf

Nur
28 Ekim 2023 20:29
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

A101'den Aldığım Kahve Makinesi Mağduriyeti

Yasemin
02 Ocak 12:50
Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Tuğrul
05 Nisan 2024 01:06