Çamlık Aliağa İzmir A101 mağazasına 15.06.2020 tarihinde gittiğimde peynir reyonunda üzerinde kocaman bir küf bulunan peynir vardı. Görmemişler deyip geçtim. Bugün tekrar gittiğimde bugün 24. 06. 2020 peynir hala aynı yerde duruyordu. Kimse bu mağazaları denetlemiyor mu onu da geçtim. Ürünlerin tarihlerine baktığımda tarihi geçen et ürünleri vardı dolapta neden kimse kontrol etmiyor. Bunu işin ilginç kısmı kasadaki arkadaşa konuyu söylediğimde bir de azar işittim. Neymiş çok yoğunlarmış. O yüzden takip edemiyorlarmış. Bence bu bahane değil. İnsan sağlığı için hiçbir şey bahane edilemez. Bir daha o mağazaya kesinlikle gitmem.