Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

A101 Hatay Belen Şubesi Sıkıntılı!

22 Ağustos 2023 00:11

A101'den hafta sonu alışverişimde 640 TL'lik alışveriş sonucunda indirimli Bingo sıvı deterjan ve Bingo yumuşatıcı aldım. Almaz olsaydım. Bir gün sonra sıvı kullanım değil de toz deterjanın daha iyi olacağını düşünerek sıvı üründen vazgeçmek istedim. Fakat iade işlemi için mağazaya başvurduğunda yerine de toz deterjan alacağımı söylememe rağmen iade işleminin olmayacağını indirimli ürünlerde iade almadıklarının kasada eksik para çıkacağından ürünü kabul etmeyeceklerini hem kasiyer hem de mağazada olması gerekirken mağazada olmayıp telefon ile irtibata geçen yetkili olarak kendini tanıtan bayan tarafından da ürün iadesi yapılmayacağı bildirildi. Ben en doğal hakkım ürün iade etmek istiyorum dedim. Tabii ki de ürün iadesi kesinlikle yapmayacağız dedikten sonra aldığım ürünleri orada bırakıp mağazadan ayrıldım hakkımı helal etmiyorum. Buradan şikayette bulunuyorum. İndirimli ürünlerin iadesinin olmadığını da öğrendik. Tüketiciye zarar veren verene yazıktır günahtır hakkını helal etmiyorum. A101 denen müşterisine iade değişimini bile çok gören firmadan alışveriş yapmak Rabbim nasip etmesin bir daha. Bu arada A101 Hatay /Belen şubesi.

Rahime
20 Ağustos 2024 15:48
A101 Mağaza Çalışanları Baştan Savıyorlar
Anjelik sonuçtan hiç memnun değil

Anjelik
14 Eylül 2023 14:12
A101 Kaba Davranış Yüzüme Telefon Kapadılar
A101 Kaba Davranış Yüzüme Telefon Kapadılar

Emine
17 Ekim 2023 17:05
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Ezgi
06 Mart 2024 01:08
A101 Fişim Olduğu Halde İademi Almıyorlar
A101 Fişim Olduğu Halde İademi Almıyorlar
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
06 Ekim 2024 18:23