Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Etimesgut A Life Hastanesi, Doktor İhmali

14 Nisan 2024 17:48

Tecrübesiz, dikkatsiz doktorlar yüzünden ateşli, bitkin halimle beni eczane, hastane arasında mekik dokuttular. 14 Nisan gece 01.00 gibi titreme, ateş şikayetiyle gittim. Dr. H********** h***** beni muayene etti. Serum istedim. Antibiyotik istedim. Belli ilaç gruplarına alerjim olduğu için alerji yapmayacak antibiyotik istedim. Önceki reçetelerime baktı, ben sanıyorum ki antibiyotiği yazdı, güvenip yazmamış. Serum yiyip eczaneye geldim. Baktım ki antibiyotik yazılmamış. Aradım tekrar yazdırmak için. Operatör doktora ulaşamadı. O halimle tekrar hastaneye gittim. Doktora antibiyotiği yazmadığını söyledim. Güvenip de yazamadığını söyledi. Bana diyor ki senin alerjin olmadığını bildiğin ilaç var mı? Ben nereden bileceğim dedim. Düşünebiliyor musunuz ben eczacıyı aradım ve kendim öğrendim hangi ilaç grubunu yazdıracağımı! Bir de bana dediği şey şuydu, çok kötü görünmüyorsun. Napayım yerlere falan mı yatıyım, sedyeyle mi geleyim ki durumun ciddiyetini anlayın. Evim Elvankentte. Evime 03.00 'de geldim. Ha unutmadan o dediğim ilacı da yazmamış. 500 mg yazmış. Çocuğa bile 625mg yazıyorlar. Reçetede Gargara ve İburamin Zero vardı. Ağrı kesici bile yoktu. Muayene ücreti 450 TL, serum 875 TL. Paramla hiç bu kadar rezil olmamıştım. Yazık verdiğim paraya. Tedavi istediğim gibi olsa yine verdiğim paraya acımam. Devlette çok sıra olduğu için hastalığa dayanamadığım için gitmiştim. Asgari ücretle çalışıyorum çok yazık.

Ebru
15 Nisan 2024 13:12

Bugün aile hekimime gittim, Covid olmuşum. 2 gündür şiddetli baş ağrısı yaşıyorum. 2 gün önce bunun teşhisi konulsaydı bu kadar ağrı çekmezdim. İlk belirtileri de ateş ve titremeymiş. Sadece boğazıma bakarak ateş bilinemez tabii! Şikayetçiyim. Sonuna kadar da gideceğim.

Ferda sonuçtan hiç memnun değil

Academic Hospital Yüksek Fiyat Düşük Kalite Ve İlgisizlik

03 Mart 2024 13:20
Academic Hospital Yüksek Fiyat Düşük Kalite Ve İlgisizlik
Elis sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 17:39

Esenyurt Esencan Hastanesi Acil Bölümü Hizmeti

13 Ekim 2023 09:18
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Özel Ekol Hastanesi | İzmir Yaşadığımız Olumsuz Deneyim Ve Beklentilerimiz!

27 Eylül 2024 10:55

06 Ağustos 2024 03:15