1xbet 2 Milyon Tl'yi Ödemiyor

28 Ağustos 14:38

1xbet adlı siteden bahis aldım. 2 bahis aldım, biri 1245 TL'lik, diğeri 5 bin TL'lik 1245 TL'lik bahsim, 6922 TL olarak sonuçlandı
5000 TL'lik bahsim 2.014.089,3 TL olarak kazandı.
Ben bu bahisleri alırken ana hesap ya da Bonus hesap olmasına çok dikkat ettim.
Ana hesabımdan bu bahsi gerçekleştirdim.
Bu bahisler sonuçlandıktan sonra uygulamaya tekrar girdiğimde para, Bonus hesabımda gözüktü. Yani durumun özeti, 1xbet, 2 milyon kazancımı Bonus hesabımda kazandığımı gösteriyor. Fakat ben ana hesabım ile kazandım bu parayı.
Eklediğim 2. Görsel ise 1xbet admininin beni nasıl yanlış yönlendirmeye çalıştığını görüyorsunuz.
Adminin yazdığının aksine, 1xbet'in sisteminde hesaba Bonus tanımlanınca 2 ayrı hesap oluşur
1-ana hesap
2-Bonus hesabı.
Bu hesaplar birbirinden bağımsızdır.
Sırf parayı ödememek için bu tarz yalanlara başvuruyorlar.
Normal kazançlarda bu tarz problemler yoktu? Şimdi mi oldu. Mail atıyorum doğru düzgün cevap veren yok. Umursamıyorlar ve bu parayı unutturmaya çalışıyorlar... 2 milyon tl'yi ödememek için diretecekler gibi görünüyor fakat benim hakkım. Belki sistem kaynaklı bir hataları vardır ama pek sanmıyorum.

profile profile
28 Ağustos 15:19 (Şikayetten 41 dakika sonra)

Merhaba değerli üyemiz, Yaşadığınız olumsuzluktan dolayı üzgünüz Lütfen telegram kanalımızda detaylı bilgileri gönderin hemen yardımcı olalım. https://t.me/birxbetresmi İyi günler dileriz.

29 Ağustos 01:34

Hala beklemekteyim.

Yorumlar (5)

Nabi

Kanka ulaş bana halletmeye çalışırım edersem 500k alırım

Ulaşamıyorum sana

Ulaşıyorum

Halil

Size bu parayı vereceklerini düşünmek ne acı

Furkan

Artık düşünmüyorum çünkü vermeyecekler. Verecek olsalardı bu tarz haraketlere hiç girişmezlerdi.