Şikayet yazmıştım ödeme yapacağız deyip şikayeti sildirip ödeme yapmadılar. 3 ay önce ceket aldım. Maalesef ki göründüğü gibi gelmedi. Gelmemesiyle birlikte farklı renk gönderdiler elimizde bu kaldı bunu alın idare edin sistemi. İade yaptım karşı ödemeli olarak kabul etmediler karşı ödemeliyi. Bir de tekrardan kargoparası ödedim. Yazmış olduğum şikayet yazısına istinaden kaldırmazsam ödemeyi yapmayacaklarını söylediler.
Mecburen kaldırmak zorunda kaldım. Ama 3 aydır ne hesabıma para yattı ne de ne de arayan oldu. Aradığımda hiçbir kimseyi bulamadım açmadılar telefonu. Ne malları göründüğü gibi çıkıyor ne de para iadesi yapıyor. Benim 70 TL gitti sizinde daha yüksek paranız gitmesin. 2. şikayet yazım.
Merhaba,
İşleminiz hafta içi yapılıp mağduriyetiniz giderilecektir.
Saygılarımızla.
1tarz.com
0 Yorum
Şikayet yazmıştım ödeme yapacağız deyip şikayeti sildirip ödeme yapmadılar. 3 ay önce ceket aldım. Maalesef ki göründüğü gibi gelmedi. Gelmemesiyle birlikte farklı renk gönderdiler elimizde bu kaldı bunu alın idare edin sistemi. İade yaptım karşı ödemeli olarak kabul etmediler karşı ödemeliyi. Bir de tekrardan kargo parası ödedim. Yazmış olduğum şikayet yazısına istinaden kaldırmazsam ödemeyi yapmayacaklarını söylediler.