Yaklaşık 1 yıl oldu Instagram ®'da satış yapan bir firma 1tarz.com Bir yıl önce sanal yolla bir elbise aldım. Elbisenin resmini de gönderdim, buna rağmen bana farklı bir elbise geldi, üstelik defolu üründü. Firma ile görüştüğümde geri gönderin dediler ben de gönderdim başka bir ürün sipariş ettim ürünü ha bugün ha yarın yollayacağız diyerek bir yıl geçti. Olan benim parama oldu, hayali bir ürüne ödeme yapmış oldum. Bu tarz firmalara sanal ortamda satış yapma yasağı konması gerek.
Merhaba,
Arkadaşlarımız şikayetinizle ilgili olarak sizi aradı fakat ulaşamadı. Yarın gün içerisinde tekrar arayacağız.
Saygılarımızla
1tarz.com