sta-1-hoverYetersiz Çözüm

1tarz İademi Ödemiyor!

Suna Suna09 Temmuz 2018 12:20

İnternet sitesinden aldığım ürünün iadesinin üzerinden 1 ay geçti, üye olmadan misafir üye olarak alışveriş yaptığım için firmaya ait elimde bilgi yoktu fatura ve yazışma telefonlarımdan ulaştığım 1tarz sitesi ilgilisi firma isim nakli olduğu gibi bir sebep ile beni mağdur etmemek için ücreti daha fazla bir ürünü yerine verebilecekleri gibi bir teklifte bulundu kabul etmeyip para iadesi istedim ısrarla uzun sürebileceği söylendi. Aradan geçen bir aya istinaden bugün aradım 0 552 231 0** numaralı telefonlarından ulaşıp H** hanım ile konuşmaya çalışsam da telefona çıkan bayan derdimi dinlemeden suratıma telefon kapatıp, saygısızca bir de kendisini dinlemediğim gibi ithaflardan bulunmuştur. Sitelerinde mesajlardan yazarken yazışmamı engellemiş, telefonlarımı açmamış farklı numaradan aradığımda telefonumu açıp siparişi moda stil adlı bayilerinden yaptığımı onlarla iletişime geçmem gerektiğini söylemiştir ki öyle bir bayi bulamıyorum, benim sipariş verip muhatap olduğum sitede kendileridir üstelik. Böyle bir mağduriyet içerisindeyim 1tarz firması bayim dediği firma ile benim görüşmemi sağlasın ve mağduriyetimi çözsün.

  • - Görüntüleme

Cevaplar

profile-icon Suna 17 Temmuz 2018 10:04

Bana ulaştınız sorduğunuz sorular nasıl yasal sorular anlayamadım. "Hala mutabıkmıyız anlaşmıştık, şikayetinizi çekin dekontu göndereyim vs... " Sözünüzde durmanızı bekliyorum mertçe benimle iletişime geçtiniz soracağınızı sordunuz paramı yatırınız!

profile-icon Suna 16 Temmuz 2018 17:06

Beyefendi yeter artık. Bilgilerim elinizdeyken verdiğiniz talimatı neden iptal ediyorsunuz. Benim ile görüşecek neyiniz var iademi yapacaksınız saçmalamayın artık mert olun biz soyguncuyuz diğer müşterilere yaptığımız gibi dalavere ile ödemeyeceğim deyin! Bende yapılması gerekeni ona göre yapayım. Yeter artık ne hadsiz, ne çirkin bir yaklaşım bu. Benim ile görüşecek neyiniz var yazın buraya numaram elinizde borcunuzu biliyorasunuz verilen talimatı ne hakla iptal ediyorsunuz amacınız en baştan ödememek şu yazdıklarınızda farkındasınız değil mi tarafınıza delildir. 8 gün içerisinde istiyorum paramı

profile-icon Suna 16 Temmuz 2018 16:53

Ne demek talimatı iptal ettim. Dalgamı geçiyorsunuz benimle neden irtibata geçmek istiyorsunuz özelimden yazmanızı aramanızı istemiyorum dedikçe olur olmaz numaralardan yazıyorsunuz. Paramı yatırın siz kimsiniz özelimden yazıp bana sakin olun diye talimat verecek. Paramı yatırın!

profile-icon Suna 16 Temmuz 2018 14:27

Beyefendi iletişim kuracak bir seviye bırakmadınız. İletişim ile çözülecek bir durumda yok ayrıca hesap numaram belli, borcunuz belli. Benim sizinle polemiğe girip nasıl bir reklam amacım olabilir satıcı değilim neyin reklamını yapayım. Her yazdığınızda özrünüz kabahatinizden büyük. Rakip firmaymışım, çirkinleşmişim vs... 8 gün bekliyorum ödeme hesaba geçsin lütfen

profile-icon Suna 16 Temmuz 2018 13:41

Belge ektedir diyerek kimi yanılttığınızı düşünüyorsunuz! Belge dekont tur. Ama dekontu ekleyemiyorsunuz çünkü talimat tarihi yeni değil mi! Ben görüştüğüm kişiye ısrarla Hilal hanım ile görüşmek istiyorum dedim ısrarla ben Hilal dedi ama sizin firma sahibi olarak yaptığınız şu çirkinliğin yanında çalışanınızdan da farklı bir üslup beklenemez. Kalitenizi şu cevaplarla ispatladınız zaten benim daha fazla bir şey yazmama gerek yok. Çirkin diye ithap ettiğiniz sıfat sizin bu tarzınızdır bunu da şu yazışmaları okuyan herkes görebiliyor zaten. Bana hakaret edemezsiniz bir! Ben ilk konuşmanızdaki kibarlığınız için teşekkür ettim buradaki yazımda da belirttim ama yanıldığımı gösterdiniz! Telefonda yaptığınız komplimanlarla sorunu çözdüğünüzü müşteriyi etkilediğinizi düşünüp insanları aptal yerine koymayınız. (çok kibar olduğum, öğretmen mi yazar mı olduğum kendimi çok iyi ifade ettiğim, çok anlayışlı olduğum...) Kibarlığınız o kadar yapaydı ki o yüzdende yazdığınız onca şeye cevap vermedim. Yazışmanın tamamını niye yayınlamadınız! Kibarlık yapay olunca sürdürülemiyor ispatladığınız gibi. Çok kalitesizsiniz bunu da maalesef kendiniz ispatladınız. Banka hatası demişsiniz şimdi de bankayı mı buldunuz suçlu pes!

profile-icon Suna 16 Temmuz 2018 12:11

Buradan resim yükleyebiliyorsunuz, bu yazışmalarınızdaki çirkin üslubunuzdan dolayı muhatabım değilsiniz artık siz veya sizi temsilen kimse ile görüşmek istemiyorum. Bu iade içink kaç kişi ile muhatap oldum, herkes muhasebeye iletildi, ödeme kayıtlarda vs. Dedi ama kalkıp hala haklıymış gibi yasal süreden bahsediyorsunuz bana iade ulaştı kayda geçti denildiği tarih 06.06.2018 dir Kaç saygısız diyalog yaşadım bunlara hakkınız yoktu. Gönderdim diyorsanız dekontu buradan resim olarak yükleyiniz ve lütfen beni ne şahsınıza ait numaradan ne de diğer firma telefonlarından aramayınız. Ben iademi istiyorum.

profile-icon Suna 16 Temmuz 2018 12:00

Buradan atınız dekontu

profile-icon Suna 16 Temmuz 2018 11:59

Hala neyin çözüm odağından bahsediyorsunuz? İademi yapın bu kadar net. Ben tarafınızdan özel numaranızdan aranmak istemiyorum, sizden şahsıma yardımda istemiyorum hakkım olan paramı istiyorum.

profile-icon Suna 16 Temmuz 2018 11:52

Ayrıca! Hakan bey siz bana lütfedip iyilik yapar gibi yazmışsınız, iyi niyetiniz ile yardımcı olmak istemişsiniz, saygılı anlayışlı yaklaşıyormuşsunuz! Beni kınıyormuşsunuz! Farkındasınız değil mi Hakan Bey mağdur olan benim! Mağdur eden sizin firmanız! Siz saygılı davranıyorsunuz saygısız olan benmiyim! Şunu hatırlatırım Ben sizden yardım istemiyorum, iyilik istemiyorum ben hatanızı düzeltmenizi istiyorum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Şahsınızdan da değildir bu isteğim firmanızdandır.

profile-icon Suna 16 Temmuz 2018 11:16

Hakan Bey, Ben ses tonunu benzettim vs... Gibi bir ifade kullanmadım. Çok merak ettiyseniz ne demek. Seçtiğiniz kelimelere üslubunuza dikkat ediniz çok çirkin. Ben neden özel telefonunuzdan muhatap olacağım sizinle. Aradığımda hala karşıma çıkan bayan Kendisini Hilal hanım olarak tanıtıyor, açılan canlı mesaj kısmında cevap veren hala Hilal hanım olarak görünüyor ki benim sizden işten çıkarılması ile ilgili bir talebim olmadı sizin konuşmanıza istinaden yazdım ben sadece 1.5 aydır alamadığım iademi istiyorum. Ayrıca ben neden bir beyin özel telefonundan bilgi alacağım. Ben iademi istiyorum. İade süreci 1-8 iş günü diyorsunuz buradan da görüyorum. Bir çok müşteri benim gibi aylardır mağdur! Attığınız whatshap mesajda gülücük atıyorsunuz. Siz benim arkadaşımmısınız, Firma ile olan mağduriyetimi neden özel mesajımda lakayıt bir üslup ile çözeyim. Bu sizin yaptığınız etik midir! Talimat dekontunu göndereceğim dediniz göndermediniz. Dekontumu ve iademi en kısa sürede istiyorum.

profile-icon Suna 16 Temmuz 2018 10:28

Merhaba, Firma sahibi Hakan Bey tarafından arandım, fazlası ile kibar bir üslup ile sorunu kendisi bizzat ilgilenip maaduriyetimi çözeceklerini bildirmiştir ayrıca benim ile muhatap olan arkadaşın işten çıkarıldığını belirtmiştir. Fakat! Merakımdan arayıp aynı hanımı karşımda muhatap bulunca ve talimat verip dekontunu göndereceğim denilip hala kartıma iade olmadığı için olumlu ve güvenilir bir dönüş olmadığını düşünüyorum. İadem yapılır ise buradan onu da bildireceğim muhakkak. Saygılarımla.

counter-icnSizin de benzer bir şikayetiniz varsa
  • Yorum yazabilmek için ya da .

İlginizi Çekebilecek Diğer Şikayetler