Yaklaşık 3 ay önce www.1tarz.com'dan alışveriş yaptım. Gönderdikleri ürünle sipariş verdiğim ürün arasında dağlar kadar fark vardı. Ürünü iade edin para ödemesi yapalım dediler. İadeyi yaptım. Daha sonra müteaddit defalar aramama rağmen tarafıma hiçbir şekilde dönülmedi. Verdikleri telefonlar ev telefonu çıktı. Diğer telefonlarına çıkan yok. Sosyal medyada bir çok isim altında satış yapıyorlar.
Bunlardan bir kaçı şöyle butik by arzu ®, , modakent, bu da moda olsun ®, butik cadde ®, Japon style ®, 1tarz, moda butik, vip kadınlar, Instagram ® ve Facebook ® faaliyet gösterdiği sosyal hesaplar. Bu firmanın sahibi B*** B** öyle bir sistem kurmuş ki kimse adamın adresini bulamıyor. O da sistemin boşluğunu bulmuş kandırmaya devam ediyor.