Yusuf
22 Eylül 2022 10:49

1 günde boyuyorlar ama evi mahvedip eşyalarınıza zarar veriyorlar. Daha önce bu hizmeti ilk kullananlardandım. O zamanki yorumum aşağıda duruyor 2 senede nereden nereye geldiklerini görün isterim. Evin her yeri boya içinde, her yere damlatılmış ve boya akıtılmış. Fırçaları banyoda yıkamışlar banyo berbat durumda. Kapılara duvar boyası akıtılmış. Yere boya damlatmışsınız dendiğinde önceki boyadan damlamıştır diye cevap veriyorlar. Önceki renk krem yeni renk gri onun haricinde sorun yok tabi. Masayı sökerken kırmışlar. Bunu neden bana söylemediniz diyorum, bedelini karşılayın diyorum. Zaten siz vida atmışsınız buna şimdi bize aldırıyorsunuz diyorlar. Evin içinde kafalarına göre sigara yakıyorlar.

Yorumlar (6)

Yılmaz

Şikayetvar.com'a farklı bir amaç ile bağlandım karşıma bu şikayet geldi! O günkü iş yoğunluğundan dolayı detaylı bir açıklama yapılmamıştı! Yusuf Bey'in bizden talep etmiş olduğu eski masasına karşı yeni bir masa almamız yerine daha önceden kırık masasını onarmak istememizden dolayı bu sürtüşme kaynaklandı! Tekrar ediyorum o masa daha önce kırık ve sadece bir vida ile tutturulmuştu! Kişi ile gerginlik yaşamamak adına tekrardan nezaket kuralları içerisinde masasını götürüp mobilyacı da onarabiliriz dememize rağmen ben yeni bir masa istiyorum talebi anlamsız ve kasıtlı firmayı zarara sokmak isteğinden dolayı bu durum ortaya çıktı! Yusuf Bey daha önce boyama hizmetini ve çevresini bizlere yönlendiren kişidir yani bu bile işimizi ne kadar iyi yaptığımızın bir göstergesidir! Tüm yerleri ve mobilyaları temiz naylonlar ile kapladığımızın resimlerini daha önce sizler ile paylaşmıştık., Yani yerlere boya dökülmüş söylenimleri asılsızdır ☝️

Yılmaz

Fırçaları banyoda yıkıyorlar gibi komik ve çocukça söylemler kendisine gerçekten yakışmıyor! Evinizin boyama işleri için kullandığımız fırçayı komşuda mı yıkayalım böyle bir saçmalık anlamsız ifade olabilir mi? Boyama aşamasında bu hizmeti alanlar bilir bir fırça en az 3-4 defa tekrardan kullanılmak üzere yıkanır! 1GÜNDE boya® sistemi ve ailesi olarak müşterimize bizden hizmet almak isteyen kişilere karşı büyük bir hassasiyet ve titizlik ile olaya yaklaşım gösteriyor ve Bu doğrultuda mükemmel düzeyde hizmetlerimizi sunuyoruz 👍 Bizlerden hizmet almadan önce dilerseniz sosyal medya üzerinden yaptığımız tüm çalışmaları dikkatlice inceleyebilirsiniz 🙌 Kıymetli okuyucular şahsım Yılmaz Usta ve ekipleri olarak kişi veya kurumların mükemmel düzeyde bir boya hizmeti alabilmesi için 27 yıllık mesleki hayatında elimden gelen her türlü çabayı özverili bir şekilde sarf etmekteyim 🙌

Yılmaz

Değerli okurlar bizler evinizin tüm eşyalarını toparlayıp boyama aşamasında bir evde 100 çeşit eşya olur kazaran bir bardak kırılır ya da sürahi devrilir bunun için kıyameti koparıp buralara kadar konuyu getirmenize anlam vermekte zorlanıyoruz. Masanın diğer parçasını Yusuf Bey çekip sizlerle paylaşsa idi sadece bir vidanın eksik olduğunu kendiniz gözlemleyeceksiniz. Yani burada kırma dökme balyozla çekiçle girişme yok 🤔 kaldı ki istemlerimiz sadece İstanbul'un değil aynı zamanda tüm Türkiye'nin en prestijli ev boyama sistemi olma özelliğini taşıyor bu kadar acemi ve bu işleri yapamayacak kişiler değiliz. Yusuf Bey'in konu ettiği kırık masa kırmızı çarpı ile işaretlendirilmiş olup sadece bir aparatının olmadığı görülmektedir. Yoksa kırık falan yok 👈 Ekran alıntıda görüldüğü üzere boya ekibimiz orada iken hiçbir sıkıntı yok ve ödemeyi bizlere gönderirken teşekkür ediyorlar.

Yılmaz

Merhaba, Yusuf Bey'in şikayetine konu edilen Ev boyama hususunda sadece belirteceğimiz ayrıntı olarak durumun buraya kadar getirilmesini anlam vermekte zorlanıyoruz. Konuyu özetleyen sadece bir ekran alıntısını sizlerle paylaşacağım mevzu edilen masa a ekibin bizlerle paylaştığına dair vida ile tutturulmuş boyama aşamasında düşmesin diye yana bırakılmıştır. Mevzu bahis olan masa yeni değil birkaç yıldır kullanılan bir aparattır. Dolayısıyla Biz kendisine yine de çalışma esnasında kazaran olma ihtimaline karşı masayı bir marangoz ustasına götürüp onarabileceğimizi belirtmemize rağmen kendisinin hayır yeni bir masa talep ediyorum sözleri karşısında iletişim kopmuştur.

Yılmaz

Tesadüfen konuya denk geldim burada sanki sistemi bilerek kasten karalama düşüncesi içerisine girilmiş gibi bir izlenim veriyor! İnsanın aklına mademki bunlar bu kadar kötü iş yapıyor Instagram adreslerinde on binlerce insanın memnuniyetliği nasıl oluşuyor gelmiyor değil?! Hangi sektörde olursanız olun arada bir yaptığınız işi Bala da yağada bandırsanız beğendiremezsiniz tarzı insanlara denk gelebiliyorsunuz sanırım buradaki olay bu 👈 Ben olsam o kişilerin bu kadar kötü iş yaptığına dair bir iki resim bırakır daha rasyonel ve sahici bir tutum sergilerdim ☝️ yoksa sadece bu ithamlar bir kişiyi karalayalım yani kısacası çamur atalım izi kalsın mantığı ile karşı karşıya bırakıyor 😏 Biz hizmetimizi bahsi geçen sistemden aldık ve oldukça memnun olduğumuzu ifade etmek istiyoruz 🙋🏻‍♂️

Yusuf

Züleyha hanım merhaba, Google yorumlara bakarsanız 2 sene önceki olumlu yorumumu da görürsünüz. Bugüne kadar kendilerine kendim ve çevremle birlikte 5 kere iş yaptırdım. İtham altında bırakmak yerine daha güzel bir dille ifade edebilirsiniz kendinizi. Karşı ithamda bulunuyorum, farklı boyacıları kötülemişsiniz, siz firmayı destekliyor ve onun yancısı olabilir misiniz? En fazla 6 fotoğraf atılabildiği için onları yüklüyorum. Sigorta kutusu yanındaki yeri alçı kurumadan boyadıkları için kustu, uyarmama rağmen bir şey olmaz deyip gittiler. Klimanın orayı fırça ile boyamak zor geldiği için bırakıp gidilmiş. Kırık masayı ekledim. Tavandan akan boyayı ve yeri boyadıkları yerleri de ekledim.