Fatoş
13 Ağustos 19:30

Vodafone'dan arıyoruz diyerek +908504840106 numaradan arayıp tarifemin bittiğini söyleyip yüksek fiyatlı yeni bir tarife önerdiler. Uygun olmadığını belirtince Vodafone ve Türk Telekom'la hatları birleşti birlikte çalışıyoruz' diyerek daha uygun bir tarife önerdiler. Kabul ettiğimde işlemler için,08504800209 numarasından onay mesajı Sayin a... Y... Türk Telekom hat başvurunuz isleme alınmıştır. Başvurunuza ait bilgileri http://onayla.org/onay.aspx?gsmno=05.............7 üzerinden onaylayarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Kodu söylememi ve nüfus cüzdanı resmimi yüklememi istediler. Daha sonra onay için tekrardan aranacağım söylendi arandım fakat sonrasında Türk Telekom ile iletişime geçtiğimde böyle bir başvurunun olmadığını söylediler. Sonrasında Vodafone'u aradım ve yaşadıklarımı anlattım. Bizimle Türk Telekom'un bir bağlantısı yok dediler. Yanımda uygulamasında alışveriş, yeni hat gibi her şeyi ya Sorumluluk kabul etmediğimi ve ilgili kurumların adını kullandıkları için onlardan da ilgilenmelerini istediğimi belirtiyorum. onayla.org linkinden şikayetçi oluyorum. Bu arama ile ilgili hiçbir işlemi onaylamıyorum. Burada doğacak yasal sorumluluğu kabul etmiyorum. Bununla ilgili bir bilgim dışında işlem yapılması halinde t. C. Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağımı beyan ederim.

Nisanur

Sibel
03 Ekim 06:49

0850 480 02 09 Yanıltması

25 Ağustos 23:24

0850 480 02 09 Sözde Bayii Destek Hattı!

Burcu
18 Ağustos 16:04