0216 237 03 29 Beni Rahatsız Eden Bu Numaradan Şikayetçiyim

0216 237 03 29 beni de bu numara defalarca aradı. En sonunda açtım ve bir daha aramalarını söylemek için, taahhüdünüz bitmiştir detaylı bilgi için 1'i tuşlayın dedi boşluğuma denk geldi tuşladım ancak kapandı. Bu numaradan şikayetçiyim. Doğabilecek her türlü olumsuzluktan muafım. Hiçbir şeye onay v...
+90 (216) 237 03 04 numaralı telefondan aradım hiçbir şey söylenmedi bende telefonda birkaç kere alo alo diye söylememe rağmen cevap vermediler bende telefonu kapattım üzerime doğacak maddi manevi hiçbir olumsuzluğu kabul etmiyorum saygılarımla bilgilerinize
0216 237 03 29 numara tarafından gün içinde arandım. Taahhüdün bittiğini ve detaylı bilgi almam için 1'e basmamı söylediler. Basınca işlem başarılı dendi kapandı. Üzerime doğacak olumsuz durumları kabul etmiyorum ve şikayetçiyim. Birkaç gündür aranıyorum en son açayım dedim böyle oldu.
02162370329 numara tarafından gün içinde arandım. Taahhüdün bittiğini ve detaylı bilgi almam için 1e basmamı söylediler. Günde defalarca rahatsız ediliyorum bu benim canımı çok sıkıyor rahatsızı edilmek istemiyorum bu numaranın beni rahatsız etmesinden dolayı şikayetçiyim