297053 |

| Hemalhemsat.com'da 5 Günde İncelemesi Bitmeyen Satış!
turkery
[13 Mayıs 2008, 09:00]
06.05.2008 23.51'de biten 4844851 numaralı ilanım üzerinden 5 gün geçmesine rağmen hala işleminin onaylanmasını bekliyorum. İnternet üzerinden iş yapan bir firmanın devlet dairesi gibi mesai saatleri olmasının saçmalığını bir kenara bırakıyorum, bankanın onay verdiği bir işlemi bile 5 günde değerlendirip onaylayamıyorsunuz.
Alıcıya telefon açıp bilgilerini onaylatmak veya kredi kartından ön provizyon çekip tutarı sormak gibi en fazla 10 dakika tutacak bir işlem için tam 5 gün geçiyor ve en ufak bir ilerleme göremiyorum.
Kredi kartı sahteciliğini önlemek, bizim güvenliğinizi sağlamak için gibi bahanelere sarılmayın lütfen. Yukarıda sözünü ettiğim 10 dakikalık işlem her türlü güvenlik riskini ortadan kaldıracaktır. Sorun bunlar değilse bile yine en ufak bir bilgilendirme yok.
Neden bu tür bir umursamazlık sergiliyorsunuz bilemiyorum ve tüm iyi niyetime rağmen mantıklı bir açıklama da bulamıyorum. Kişilerin kimliklerini doğrulamak ve satışın gerçek olduğunu tespit etmek topu topu 10 dakika tutacakken, bu tür bir uzama ister istemez art niyet olduğu şüphesi doğuruyor. Hani ufak tefek bir firma olsa muhatabım, elinde tuttuğu 5–10 kuruşu bankaya götürüp repo yapıyor, o yüzden gelecek 1–2 kuruşun hesabını yapıyor filan diyeceğim.
Bu satış işlemi tamamlandığında ne sitenizden bir daha işlem yapacağım ne de tanıdıklarımın yapmasına olanak vereceğim. Ayrıca erişebildiğim her yere bu durumu detaylı olarak anlatacağımı da bilmenizi isterim. % |