HP'de Recover Dvd'si Almak İçin Çektiğimiz Zahmet
Globaldriver
[27 Kasım 2008, 09:00]
Mavi ekran hatası aldığımız dizüstü bilgisayar için Hp'den destek istedik. Recovery dvd si talep edip elimize ulaşan dvd sayesinde bilgisayarımızın sistemini restore ederek kullabileceğimizi söylediler.
Teknik servis görevlisinin verdiği faks numarasına gerekli bilgileri içeren faksı gönderdik ve bir süre bekledik. Bir cevap gelmeyince aradık ve faksımızın ulaşmadığı cevabını aldık. Tekrar faks gönderdik ve aradık.
Hp müşteri temsilcisi faksın ulaştığını ve bize yarım saat gibi bir süre içinde cevap verileceğini söyledi ama nafile, ertesi gün yine aradık fakat bu sefer ki müşteri temsilcisi bize Pazartesi günü toplu olarak onay için faks gönderileceğini, beklememiz gerektiğini söyledi.
Pazartesi günü öğleden sonra tekrar aradım ve faks gelmediği cevabıyla karşılaştım. Şimdi tekrar gönderdim. Teyit için aradığımda tekrar daha sonra aramamı söylediler.
Bu daha ne kadar böyle sürecek? Hp'yi aradığımda bir müşteri temsilcisi ile görüşmek için telefonda dakikalarca beklemem gerekiyor. Zaten görüştüğümde de başkasına aktarılıyorum, o kişiyi de dakikalarca bekliyorum ama sonuç sıfır.
Hp teknik altyapı ile ilgili bir çalışma yapsın ve sattığı ürünün arkasında sağlam bir şekilde dursun, müşterilerini cahil yerine almasın. ^^
Müşterimiz, Sayın Bilgili’nin yukarıda seri numarasını belirtmiş olduğumuz HP Pavilion DV9097EA Notebook PC ürünü ile ilgili olarak sitenize bazı bilgiler iletmek isteriz;
Müşteri İlişkileri Yetkilimiz, Sayın Bilgili ile irtibata geçmiş ve iletilen soruna ilişkin çözüm sağlanarak, müşterimizle mutabakata varılmıştır.
Konuyu bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla,
HP Tüketici Ürünleri Operasyonları
15.12.2008
Sayın İlgili;
Seri numarası: CNF64120R4
Müşterimizin talebi üzerine orijinal kurtarma CD’si tarafımızca sipariş edilmiştir. CD, müşterimize ulaştığında tarafınıza tekrar bilgi vereceğimizi iletmek isteriz.
Konuyu bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.