ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Anis Tour

ANİS TUR Tatilim Hayal Kırıklığına Uğradı empati34  [27 Ağustos 2008, 09:00]
10 Temmuz tarihinde 8 Ağustos 2008 tarihi için tatilvitrini.com adresinden ayvalık etap Altınel otel için 6 gecelik bir rezervasyon yaptırdık. Tüm yılı çalışarak geçiren ve yoğun bir çalışma temposunun ardından heyecanla İstanbul ayvalık arasındaki mesafenin kısa olması sebebiyle öğlen saatlerinde otelde olabilecek biçimde sabah saat 6'da yola çıktık.

Niyetimiz saat 13.00 civarı otele ulaşmış olmak ve o günü de değerlendirmekti. Ancak durum düşündüğümüzden çok faklı gelişti. saat tam 13.00'te otele ulaştık elimizde faks yoluyla onaylanmış belgeleri görevliye verdik kendisi yemek saati olduğunu ve işlemlerimiz yapılırken yemek yiyebileceğimizi söyledi.

Biz hiçbir şeyden habersiz yemek yedik ve tekrar resepsiyona geldiğimizde Anis Tur tarafından rezervasyonumuzun onaylanmadığını ve boş odaları olmadığı için giriş yapamayacağımızı söyledi.

Kelimenin tam anlamıyla şok olduk. Hemen firmayı aradık durumu anlattık ancak ne bir yetkili ne de rezervasyonumuzu yapan müşteri temsilcisine ulaşabildik, sorunu çözmek saatlerimizi aldı ve saat 18.00'de garip ama otele girebildik.

Bize otelde yer olmadığı söylenmişti ama tuhaftır ki akşama kadar boşalıverdi odalar. Ya da başka bir ihtimalle oteli çok kötü olması sebebiyle hatta ihtimal değil kuvvetle muhtemel otel müşterileri oteli terk etmiş olmalıydı.

Daha önce çok kez üç yıldızlı otellerde konakladık ama böylesi bir tatil yapmadık. Bizler için oldukça kötü bir deneyim oldu. Aklı olan Anis Tur ya da tur firması olmasa da etap Altınel Ayvalık'ta tatil yapmamalı bence.

Arkadaşına Gönder